ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Доставка на апаратура за малка дагностична клиника

Етикети:,

Клиниката е разположена в Пловдив, занимаваме се с диагностициране на всякакви проблеми във връзка с лимфната система на човека, имаме 3 легла за хоспитализиране на болни, вярно малка ни е клиниката, но средствата, които бяха необходими за нея са космически, заеми, разрешителни, хиляди трудности и изкуствен бариери, които преминахме и вече сме близо до финиша.

Поръчахме нова апаратура за нов кабинет в клиниката. Кабинета ще е оборудван с техника от Русия. Качествена апаратура, на по-ниски цени, не се доверихме на китайските евтини предложения. Пратката пристигна във Варна, там ще товарим с хамалите пратката. Пратката вече е пристигнала, трябва да се освободи от мито, с което сме се захванали следващата седмица. В  сряда ви очакваме на пристанище Варна,  апаратурата представлява две машини, разпределени на части в общо 5 части. Всяка част е кашон с размери 2х3х3, кашоните не с аправилни, просто са опаковали апаратурата. Ще искам допълнително да с еоблицова каросерията на камиона, където ще се поставя техниката, не можем да си позволим и най-малкото почукване. Сами разбирате за какво става въпрос – техника на стойност 120 000 Евро
няма да пестим от опаковъчен материал и хамалски труд – звучи смешно така казано нали :).
Искам да поръчам покрит камион с презрамки за връзване на товара за корпуса, опаковъчна хартия, кашони и 5 хамали, които да вдигат по най-добрия начин товара. Леко, без провлчване, без блъскане.
Отправяме се веднага след това към Пловдив. На място ще наемем отново от вашия офис други 5 хамали, които д ани помогнат д аразтоварим и приберем техниката на място в кабинета им. Свързването и разопаковането ще се извърши от нас на следващия ден. ДО тогава те ще се складират по части. Т.е. всеки кашон до съответнат аму част – аз ще помогна за това. Разчитам на експертна, най-висока и професионална помощ от страна на хамалите. Единствената трудност, която виждам е трудността на камион да пристъпи към клиниката, тъй каот тя е на главната улица в града. Там не с едопуска навлизането на никакъв транспорт, да не говорим тежкотоварен автомобил, ще се носи кашон по кашон до клиниката, където на втория етаж ще се качва до кабинета.
Апаратурата има цифрови екрани, епруветки, деликатни морочета, тестов модул, анализаторни мембрани и какво ли не, все чупливи и неиздържащи на голямо сътресение детайли. Затова ще помоля или за по-добър камион или з аперфектно каране, без да има и едно друсване. Разбирам, че искам много от хамалите, но искам да се свърши всичко перфектно, всички ваши усилия ще бъдат заплатени.
Очаквам ви в офиса ви във Варна, от там ще ходим към пристанището заедно. Благодаря