ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Един топ килим + лампи и окачен таван

Обзавеждаме офиса в новата сграда на търговсияк комплекс. Имаме закупен един офис, състоящ се от две стаи , офисът ще е IT

, тоест, нямада миа клиенти, които да ходят постоянно, екипа ще е постоянно онлайн и ще си рбаоти по задачите, които са му зададени от София, или централата в Букурещ. Офисът се нуждае от няколко неща едно от тях е – окачен таван, за да може да поместим и 4-те пакета лампи, които сме предвидили, инак трудно ще се вградят в бетонния таван. Ще сложим окачения таван на разстояние от 4, 5 пръста, за да можем да поместим лампите в тавана. Лампите са 4, не са нищо особено, пакетите са съвсем обикновенни, малко по-обемни, но нищо особено. Заедно с тях има и около 60м2 от окачен таван – плоскости, които ще доставим, заедно с желязата за тях, желязата, които ще ги закрепят за тавана. Лампите и окачения таван са не по-вече от 50, 60 килограма общо, обемен товар, но не ме притеснява това. Имам притеснения за килима, който е близо 100 килограма. Мукета е за 60м2, от дебелите, взели сме и допълнителни парчета, с които да понадим дупките, под бюра, в тоалетната, пред входната врата и пр. Топът е големичък, доста е тежък, не е за един човек и асболютно със сигурност не е за автомобил, пробвах и с комбито не става. Ще ангажираме малкото камионче, което да напълним до горе с екстри, различни от тавана и килима. Имаме да натоварим големи плотове, бюра им викам, въпреки, че са далеч от това определение. Това са едни големи плотове за по 3 компютъра всеки, има място дори и з алични вещи, бюрата ще се носят по две по две. Не виждам как точно да поберем повече от две :).
Столовете са от друга фирма, опаковани, подредени по 6 парчета, ще товарим в камиона с пакетите, поне трима трябва да ги носят. Ще носим два радиатора – електрически, които да понаждат на парното или когато такова липсва, те са от технополис, от там ще вземем и малко аксесоари за машините.
В общи линии ще ангажирам един ден, плътно!
Отваряме официално офиса от 3и декември, първият ни работник идва тогава, трябва всичко да е функционално и инстлаирано – готово за работа, т.е. очаквам преди 2и да сме свършили работата, за която писах до сега.
Очаквам около 4 хамали да дойдат заедно с приличен камион, който е подходящ за всичко което описах.
Благодаря ви