ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Как да спестим пари при следващото си преместване.

Етикети:,

Всички искаме да спестим пари при преместването, в края на краищата преместването може да излезе и доста скъпо, особено ако се ангажира транспорт на всички ваши вещи в друг град. В нашата работа повече от 10 години, можем да препоръчаме на нашите клиенти няколко трика, с които да намалят своите разходи и да останат доволни от нашата хамалска услуга.

Закупете си пластмасови щайгички или кутии

В нашата работа с времето сме установили, че тези щайгички се конкурират най-успешно с кашоните, които предлагаме. Винаги можете да поръчате специфични кашони за дрехи, стъклария, техника и пр, но закупувайки няколко пластмасови щайгички ще си намалите доста разходите. Попитайте своите приятели, може би те имат вече такива, върнете им ги след преместването.
Закупуването на кашони от hamali-transport.com също е възможност, особено ако знаете, че ще ги ползвате за съхраняване на различни вещи след преместването или имате достатъчно място в гаража, за д аги складирате. Независимо, че тези кашони ще ви струват минимални средства, ще установите че е възможно да ги ползвате многократно, независимо какво премествате.

Кашоните са изключително полезни при преместването на книги. Кашоните никога не могат д абъдат пренатоварени, особено когато, са достатъчно здрави, предназначени за преместване на вещи. Винаги е лесно да боравиш с кашони.

Винаги можете да си набавите кашони, дори и преди самото преместване от нашия сайт или един от телефоните, на които винаги ще отговори наш служител, готов да ви даде безплатен съвет. Използвайте безплатните съвети на фирмите за хамали, ще спестите много.

Чували за боклук или обикновени чувалчета.

Въпреки, че не препоръчваме използването им, тъй като се късат лесно, с тях лесно се местят дрехи, чаршафи, завивики, облекла на одеала и пр. Ако закупите и прозрачни чувалчета, ще можете да виждате кое къде е складирано. Това помга доста на хамалите или приятелите, които носят багажа д апреценят кое чувалче в коя стая отива.

Дрехи, одеала, чантички

Както социално отговорна фирма hamali-transport.com винаги препоръчва начини за пестене на пари на своите клиенти. Пакетирането в специални изолиращи хартии, bubble wrap и др. са подходящи за опаковане на чупливи материали, но изглежда като прахосване на пари, за да ползвате имено такива материали. Вместо тях може да се ползват възгланици, завивки, одеала, хавлиени кърпи, халати дори и пазарски чантички, за опаковането на чупливи материали, техника, за обезопасяване на по-обемистите мебели и пр. Тези материали са особено ефективни, особено, когато говорим за близко преместване. Винаги маркирайте добре кашончетата, които опаковате, за да знаят хамалите какво превозват и да внимават допълнително при нужда. Винаги, когато имате важни документи и чупливи предмети със сантиментална стойност, превозвайте тези в колата си, за да можете винаги да хвърляте по едно око дали с тях всичко е наред.

Преди преместването, за да спестите максимално от хамалскат ауслуга – планувайте времето си, отделете необходимото време, за да пакетирате и подредите всичко, което ще се мести от хамалите. Ако всичко е опаковано предварително, всичко ще върви много по-бързо и ще можете да минимизирате времетраенето на хамалскат ауслуга максимално. Можете винаги да извикате хамалите з абезплатен оглед, с него могат да ви донесат директно и пакетиращите материали – кашончета, тикса и пр. В повечето случаи закупуването на опаковащи материали излиза с пъти по-евтино от закупуването им от всеки друг магазин.

Обадете се сега на тел.: 0 700 155 45, 0888 71 81 80 на цената на един градски разговор от цялата страна, за безплатен съвет, оглед и консултация.
http://hamali-transport.com
e-mail: office@premestvane.bg