ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Международно преместване

Преместването е важна и отговорна работа, която трябва да се извърши планирано и експедитивно, още повече, когато се налага точката на преместването да е в друга страна. Човек расте и се развива, развиват се и дейностите му. Отива да учи, работи или дейността на фирмата му се разраства и се налага местене в чужбина. ПРЕМЕСТВАНЕ БГ е ЛИДЕР сред фирмите за хамалски услуги, развиваща дейността си отговорно и коректно. Със съзнанието, че потребностите на клиентите ни са на първо място за нас, ние разширихме дейността си, не само на регионално ниво, но и на международно.
Транспорт България Хърватска, Хърватска България

Транспорт България Италия, Италия България

Транспорт България Франция, Франция България

Транспорт България Испания, Испания България

Транспорт България Португалия, Португалия България

Транспорт България Румъния, Румъния България

Транспорт България Словакия, Словакия България

Транспорт България Унгария, Унгария България

Транспорт България Чехия, Чехия България

Транспорт България Германия, Германия България

Транспорт България Холандия, Холандия България

Транспорт България Белгия, Белгия България

Транспорт България Полша, Полша България

Транспорт България Норвегия, Норвегия България

Транспорт България Финландия, Финландия България

Транспорт България Швеция, Швеция България

Когато предприемете такова преместване и вземете решението да ни дадете доверието си имайте предвид, че служителите ни са професионалисти с дългогодишен опит в хамалските услуги. Ние знаем как да Ви обслужим качествено и да задоволим Вашите изисквания. Не се страхувайте да изисквате от нас, хамалите, ние сме подготвени и ви очакваме.

Не се притеснявайте да питате, ние винаги сме на среща, готови да Ви помогнем в името на доброто партньорство. Ние вървим ръка за ръка с клиентите си и се развиваме заедно с тях. Всеки клиент е уникален за нас и на изискванията му се гледа като на един нов проект с комуникиране, планиране и изпълнение.

Не се страхувайте да поверите организацията по преместването си в чужбина, в нашите ръце. Вещите на всеки човек отразяват като огледало личността и характера му, неговите спомени, интереси, израстването му като личност, а ние хамалите от ПРЕМЕСВАНЕ БГ знаем това и се отнасяме към вещите, както и към клиентите си внимателно, отговорно и коректно.

За Вашето по-голямо удобство организирайте местенето си в друга страна, по същия начин описан в Технология на преместването. Следвайте дадените стъпки и съветите ни, за да намалите стреса и неудобството при преместването. Принципът и технологията са еднакви, просто дестинацията е по-далечна, но това не бива да Ви притеснява. Можете да проучите въпроса с транспорта в отделената му секция или да се обадите в офисите ни на посочените координати и да разговаряте лично с компетентни хамали на фирмата.

В случай, че Вие трябва да заминете преди багажа си или да освободите жилището, или офиса, а нямате къде да приберете мебелите и вещите си, можете да използвате услугата „Склад”. Тя е удобна, сигурна и надеждна. Така няма да притеснявате близките Ви хора и да се безпокоите за сигурността на вещите си, при нас са в безопасност, защитени са от влага, пожар или кражба.

Извършването на международни превози е поредното изкачено стъпало от развитието ни, а ние не забравяме това, което ни изгради като лидер на българския пазар и утвърди името ни през годините: точност, уважение и коректност към партньорите, клиентите и тяхното имущество.

Доверете ни се и няма да съжалявате: Хамалите от ПРЕМЕСТВАНЕ БГ