ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване офиси на фирми

Добър ден на всички приятели,

Да споделим ,че имахме обаждания за Преместване на офиси и вчера наши конслтанти правиха огледи във всички краища на София.

  1. Ще местим офис на фирма от Бояна на бул. България при БИЛА . Особеностите в случая са внимателното опаковане и пренасяне на гарнитура от кожа, както и прнасянето и транспортирането на няколко стъклени маси. Останалите мебели и офисоборудване ще бъдат премествани по стандартния начин с много внимание и професионализъм.
  2. Преместване на фирмен офис от ул. Алабин до кв. Лозенец с предварително опаковане на компютърни системи и разглобяване / сглобяване на доста големи шкафове и бюра. Останалото е рутинно преместване, което не би ни затруднило.
  3. За БНТ ще местим в складова база специална техника и апаратура с доста големи размери и немалко количество . Налага се да се използват транспортни средства с падащ борд и голямо количество Хамали за да може качествено да се пренасят апаратурите.
  4. Голямо преместване ще има и фирма, която се мести от ул. Буда Пеща до кв. Изток. Офис оборудване и мебели за 45 работни места, много електронна техника,обзавеждане зала за преговори с голяма заседателна маса , столови шкафове метални шкафове , голям Сейф с тегло наз 300 кг. При добра организация от наша страна и подходящ екип от хамали ще се справим за два дни.