ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Мъжка работа, за здрави момчета

Преди близо месец закупих общинско училище, струваше ми доста, разправиите бяха хиляди, но след близо месец ходене по мъките, училището е частна собственост- мое.

Сега трябва да започвам ремонтите по него, за да мога да го обърна на достойно за бизнес място, училището се състои от 8 класни стаи и 6 офиса (по-малки стаички). Във всяка от тях има чинове, столове, бюра и черна дъска – във всяка стая по 32 чина и 1 маса/бюро и гардероб.
Във всяка стая има паркет и извадени старите дограми. Паркета го споменавам, защото не искам да се наранява – ясно е, че ще се цикли и ще се подменят единични бройки от него, но не искам допълнително да го трошим. Няма лесен начин да го кажа, но всичко се изнася до едно! Ще ползвам Ваш склад, докато намеря купувачи за всички мебели. Правейки обща сметка на нещата, които ни чакат за носене, това са: 240 ученически бюра, 15 учителски бюра и маси, 8 черни дъски, 24 стари дограми със стъклата и 8 гардероба, има разбира се малки шкафове, бюрца, които не ги броя дори.
Далеч съм от мисълта, че с един курс ще стане всичко, вероятно ще са 6 хамали, 6-та товарят в камиона,  4-а отиват с него да разтоварят, през това другите двама отново изнасят пред училището..
Ще падне работа за хамалите, имам и няколко чувала с боклук, които като завършек ще изхвърлим на сметището. Те са и запалими, можем да накараме някой да ги изгори в двора, но за всеки случай ще трябва да се изнесат от училището на двора – това са стари непотребни книги, учебници, помощни материали, стари контролни, тетрадки и пр.
Искам да наема склада за поне три месеца, в които малко по -малко ще пробутвам всичко в него на други училища, частни гимназии, частни лица и пр. Всичко ще се продаде – включително и дограмите.Така до тук това, за плащането на хамалите – ще се съобразя с цените, които ще ми пратите, но оставам със забележката, че ако работата се свърши качествено, хамалите ще получат бонус от 200лв – искам старание при извършването на работата, главно – да не се чупи мебел и да не се наранява паркета.
Очаквам Ви утре в 8 пред училището в село……. , Софийска община.
П.С. Имаме общо два дена да свършим тази работа, преди технически лица от вътрешни ремонти да пристигнат и да зпаочнат замерванията за бъдещият ремонт на сградата.