ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

НЕТРАДИЦИОННИ УСЛУГИ

От категорията на „по-екзотичните“ премествания, са тези на особено големи по габарити или с голямо собствено тегло. Когато имате такива нужди винаги може да потърсите ПРЕМЕСТВАНЕ.БГ, ние сме професионалистите в тази област.

Ако става дума за Преместване на каси и сейфове, за пренасяне хоризонтално и по стълби нагоре или надолу, товарене на камион, транспортиране и разтоварване от камиона, трябва да отбележим, че това е много тежка и специфична работа. Нашите Хамали са готови винаги да откликнат на такива запитвания и да свършат перфектно работата.

В такива случаи, за технически съоръжения с големи размери и голямо собствено тегло, се налага да се организира голям и опитен екип от хамали. Работота е много тежка и изисква голяма координация и екипност от нашите момчета.В такива случаи, за технически съоръжения с големи размери и голямо собствено тегло, се налага да се организира голям и опитен екип от хамали. Работота е много тежка и изисква голяма координация и екипност от нашите момчета.