ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместавне БГ -Уикенд

Привет хамалите от Преместване Бг вече имат подобрениа в уеб дизайна и структурата на сайта си. Новините от нашият блог ше се появяват в лявата половина от нашият сайт. С това се надявама не всички наши поситители да виждат и да научават информация и новини за нашата фирма. Както и д а дразним конкуренциата като гледат кви задачи сме изпалнявали-хамали, хамалски услуги, транспорт, продажба на коашони и опаковачни материали. Международни услуги и транспорт.   Днес ше обърна внимание на едно предстоящо преместване на Египетското посолство ( една малка част от него ) . Естествено преместването ще се извърши от нашите хамали специалисти. План

Първи ден опаковане в кашони бъбал фолио, скреч, и тиксо. Екип от опаковачи ще се заеме с опаковане на мебели, спални, гардероби и доста посуда. Монтажи и емонтаж на мебели.

Втори ден .Ударно преместване на около 200 кубика опакован багаж от мебели и огнеупорни каси и сейфове.

Трети ден разопаковане и подредба на всички нужни артикули.

Освен това преместване БГ ще се заеме с още 20 тина задачи кои по малки кой по големи. Чакат ни и наши много стари клиент за товаро ратоварни дейности на около 300 бюра и столове. А е едва четвъртък, очертава се доста наотоварен укенд както се учертава.

Паздрави от нашите хамали