ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване за Бургас

Здравейте, аз съм Васил Йосифов представител на фирмата за професинални хамали от ПРЕМЕСТВАНЕ БГ. Фирмата започна да работи през 1996 г. в град София, но бързо се разви и стана лидер в предлагането на хамали и хамаските услуги. Успехът и се дължи на дългогодишния опит, точността и грижата за клиента и неговото имущество. Това са и причините, поради които започна да предлага богат набор от услуги, с цел да задоволи покачващите се изисквания на хората с европейско мислене. Година след година, ПРЕМЕСТВАНЕ БГ израсна сред жестоката конкуренция в този бизнес и започна да отваря нови офиси в по-големите градове из цялата страна.

Имам удоволствието да представя на град Бургас и бургаска област, откриването на офиса на ПРЕМЕСТВАНЕ БГ и тук, най-големият град и важен икономически, културен, административен център на южното българско черноморие. След сериозни проучвания президентът на фирмата Т. Костов реши, че град Бургас, който е на четвърто място по численост на населението има нужда от отварянето на офис, който да работи на място за жителите му, с качесвено обслужване.

За да придобиете представа за дейностите извършвани от фирмата, ще направя кратък списък:

Ние извършваме ВСЯКАКВИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ на територията на Бургас и цялата страна, като се грижим Вашите вещи да бъдат транспортирани по възможно най-безопасния и сигурен начин, в удобно за Вас време и без да им нанасяме щети.

Вече извършваме и МЕЖДУНАРОДНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. Искате да живеете, работите, учите или развивате успешно бизнеса си в чужбина, не се спирайте пътувайте, ние ще транспортираме нещата Ви дори и на края на Света.

Искате да опаковате вещите си сами? Няма проблем, ще Ви доставим РАЗНООБРАЗНИ ОПАКОВКИ, а ако сте заети и нямате време, нашите хамали ЩЕ ОПАКОВАТ вместо Вас.

Притеснени сте за транспортирането? Разполагаме със СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, а по желание на клиента правим и ЗАСТРАХОВКА на ПРЕНАСЯНОТО ИМУЩЕСТВО. Крехки предмети наизкуството, чупливи вещи и мебели? Ще се погрижим за вашите ценности.

При необходимост извършваме МОНТАЖ и ДЕМОНТАЖ на мебели. Не се тревожете, когато имате проблем от този вид, хамалите ни са специалисти.

ТОВАРЕНЕ и РАЗТОВАРВАНЕ на тирове, камиони, бусове, вагони, контейнери с всякакви стоки. Както винаги безпроблемно, бързо и качествено.

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ: тухли, плочки, цимент, гипсокартон, …

СТОКИ: храни, дрехи, канцеларски материали, …

УРЕДИ: битова техника, пиана, каси, …

ЧИСТЕНЕ на МАЗЕТА и ТАВАНИ. Когато жизненото Ви пространство е заето, а мазето и тавана преливат от стари и непотребни вещи, ние сме налиния. Хамалите ни ще почистят старите вехтории, които чакат да влезнат в употреба, но никога не влизат.

ИЗВОЗВАНЕ на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Хамалите ни ще направят главоболията от ремонта само спомен, мислете за промените, боклука оставете на нас.

Екипа на ПРЕМЕСТВАНЕ БГ Ви желае приятно и спокойно местене.
Б. Бойчев