ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване за Пловдив

Уважаеми дами и господа от град Пловдив и Пловдивска област, От 10.05.2005 г. имаме удоволствието да Ви представим услугите си и на Вас. Както във всички други големи градове, така и тук населението се увеличава и след направените от нас необходими проучвания, решихме, че е времеда Ви се представим.

Ние сме ПРЕМЕСТВАНЕ БГ, фирма за професионално преместване на дома и офиса. Започнахме първите си стъпки от град София, където придобихме дългогодишния си опит и изградихме успешна стратегия на работа, базираща се на коректност, отговорност и професионализъм към клиентите ни. Не мислете повече за главоболията, бъркотията и притесненията свързани с преместването на дома и офиса Ви, обадете се на ПРЕМЕСТВАНЕ БГ и ние ще се погрижим за безпроблемното Ви местене. Разполагаме със собствен транспорт и разнообразни опаковки за доброкачествен пренос на Вашите вещи, които можем да доставим на място, за да опаковате нещата си сами или ние да поемем това здължение и да Ви улесним максимално, за едно по-спокойно преместване. Нека Ви запознаем на накратко с услугите, които предлагаме.

ПРЕМЕСТВАНЕ на жилища, офиси и магазини. Всяка една дейност, над която се работи, след време се развива, разширява и има нужда от повече пространство. Не се притеснявайте да използвате нашите услуги по преместването, ние сме винаги на разположение.

МОНТАЖ и ДЕМОНТАЖ на мебели. Когато настъпи време за преместване, а изпитвате затруднение с демонтажа на мебелите си, не се безпокойте, те ще бъдат демонтирани от нашите опитни професиналисти, а след безопасният им превоз до дадената от вас дестинация, ще бъдат отново монтирани, на мястото, което желаете.

ОПАКОВАНЕ на вещи с подходящи опаковки. Не се тревожете повече за опаковането на изящните и крехки предмети на изкуството, както и за мебели, които са чупливи, ние разполагаме с различни видове опаковки, гарантиращи висококачествено и обезвредено транспортирене.

ПРЕНОС на битова техника имебели, пиана, каси. Имате проблем с транспортирането им? Не бъдете загрижени, нашите опитни работници ще се справят с решаването на проблема Ви.

ТОВАРЕНЕ и РАЗТОВАРВАНЕ на тирове. Изпитвате затруднение? Обадете ни се. Нашите опитни хамали ще разтоварят или натоварят, бързо и лесно.

ПОЧИСТВАНЕ на МАЗЕТА или ТАВАНИ. Нямате място, чудите се как да разширите малко жизненото си пространство, а мазето или таванът са вече препълнени със стари и счупени вещи, които не използвате от години. Занимавайте се със спокойствието си, през това време, ние ще се погрижим за разчистването. ИЗВОЗВАНЕ и ИЗХВЪРЛЯНЕ на СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ и др. Не стигат главоболията възникващи при ремонта, но трябва и да мислите за изхвърлянето на строителните отпадъци. Само вдигнете телефона и ни се обадете, ние сме точните хора, уточнете мястото. Без глоби.

Екипът на ПРЕМЕСТВАНЕ БГ Ви желае спокойно местене!

За контакти: Преместване БГ Пловдив