ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване за Русе

Вече имаме удоволствието да се представим и на Русе. Родното място на много велики българи, градът с уникална архитектура, един от основните пътни възли на България. Ние сме екип от млади, способни и трудолюбиви хора, ние сме ХАМАЛИ РУСЕ партньор на ПРЕМЕСТВАНЕ БГ за град Русе.

Фирма за професионални хамали и хамалски услуги създадена преди – години в град Русе, където израстнахме, развихме се и се усъвършенствахме в грижата за удобството на нашите клиенти. Всички жители на град Русе и русенска област могат да използват услугите ни по преместване на апартамента и офиса. Знаете, че преместванията могат да бъдат трудни и свързани с много работа и стрес, но това ще се промени когато ни потърсите и изпозвате услугите ни. Тук ще изброим накратко дейностите, които извършват хамалите ни.

Преместване на помещения, жилища и магазини, на територията на Русе и цялата страна от нашите хамали – професионалисти. Изисквате внимателно и отговорно преместване на вещите Ви, попаднахте на правилното място.

Транспорт на битова техника, пиана, каси, мебели. Ако имате неприятности с преместването им, не бъдете угрижени, хамалите ни се справят и с по-трудни задачи.

ДЕМОНТАЖ и МОНТАЖ на мебели. При вас е настъпил моментът на местенето, сменяте мебелите си или просто искате да отворите повече пространство, а не знаете как да се справите с проблема. Ние Ви разбираме и за това включихме услугата в списъка на извършваните от нас дейности.

Осигуряване на РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ОПАКОВКИ и ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ. Ще ви ги доставим на посоченото от Вас място, а местенето на чупливи предмети вече не е проблемно за безопасността им.

Ако нямате време да се занимавате с ОПАКОВАНЕ на предметите Ви, преди преместването, ние ще Ви изпратим хамалите си, за да свършат неприятната работа.

Пренасяте крехки предмети на изкуството или чупливи мебели, няма място за безпокойство, екипите ни са съставени от професионалисти, които ще се погрижат за Вашите ценности, но ако все пак се притеснявате, ние предлагаме и ЗАСТРАХОВКА на ПРЕНАСЯНОТО ИМУЩЕСТВО.

ТОВАРО – РАЗТОВАРНА ДЕЙНОСТ на вагони, тирове, контейнери с всякакъв вид стоки, камиони, бусове. Безпроблемно, бързо и качествено обслужване от хамалите ни.

ПОЧИСТВАНЕ на ТАВАНИ И МАЗЕТА. Продавате апартамента си и трябва да освободите тавана или мазето. Хамалите ни ще свършат неприятната задача вместо вас.

ИЗВОЗВАНЕ на СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ. Не се безпокойте за общинските глоби за изхвърлянето на строителни отпадъци, ние сме на линия няма нужда да мислите за друго освен за ремонта си.

Екипът на ПРЕНАСТВАНЕ БГ Ви пожелава едно спокойно и безпроблемно пренасяне.

Телефон:
E-mail:

На Ваше разположение сме по всяко време ! Достатъчно е само да ни позвъните на нашия телефон или да изпратите e-mail на посочения по – горе адрес.