ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Продадох си вилата, имаме една седмица!

Седмицата е да си взема каквото ми трябва от мястото и да предавам ключовете в удобно за мен време на следващият и собственик.

Вилата я взех това лято, имах грандиозни планове за нея, а виж какво стана след близо година – намаля паричния поток, всичко стана толкова бързо, от голям хотел в самият град сега не мога да си позволя и да запазя имота. Ще се продаде официално другата седмица, до когато и имам време да изнеса всичко което преценя от нея. Вилата е бетон, тухла и допълнителни постройки, 1 декар двор. Има три обзаведени стаи + склад, които представляват интерес за мен. Трите стаи имат общо 4 легла, две секции, някакво нищожно обзавеждане, и един стар гардероб. Оставяме единствено гардероба две маси с по три стола. Всичко друго го качваме на камиона, ще обзаведа две квартири за студенти с тези мебели :). Следващата стъпка е да натоварим от склада – въглища, дърва за огрев, бъчва, мрежи, тел за лозе и ограда, бетонни блокове от оградата, помпа за вода, пръскачки, маркучи и пр. Не се сещам за абсолютно всичко в този склад, но това е в общи линии.
Дървата са на големички дънери, въглищата са в чували, трудността по пренасянето няма да е голяма. Искам с хамалите да натоварим и огнеупорни тухли – близо 350 броя, с които ще облицовам камина в новата ми къща. Всичко от склада ще се стовари в двора ми. Двора и къщата, в която живея се намират къде на 2 км от тази вила – всички по-груби материали се разтоварват в градината, мебелите ще освободя място в гаража. На едно място са и двете както можете да се досетите най-вероятно :).
Багажът е много, доста неща ще се местят и доста неща има още да местим, но за един ден това предлагам да свършим. Има втори склад, който е само с горивни материали, тези са подготвени за незабавна консумация и не са повече от 200, 300кг.
Другите са общо към 3 тона. Тях предлагам да изнесем в следващите дни, но в рамките на седмицата.
След като разтоварим горивните материали, мебелите – или по-точно леглата и секциите ще се носят към два апартамента, които съм закупил в близост до университета. Апартаментите са едностайни с кухничка, с локално парно, доста приятни жилища, съвсем близо до университета. Липсват им основните мебели, ще ги доставим, чартшафи, възгланници, бяла мебел също ще доставя своевремено, защото си мисля, че сега е момента да се купува тподобни неща, докато все още имаме пари – нали така :).
Всичко е уговорено, остава да не вали, затова моля вземете си шуби и наелони да покрием товара, по време на товаренето, разтоварването и транспорта. Благодаря Ви за професионализма, очаквам Ви другата седмица.