ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Продажба на кашони

Етикети:,

Офисът на Преместване.бг към момента една от малкото места, в които можете да откриете и да закупите кашони за своето преместване. Разполагаме в офиса и на склад с четири вида кашони, които можете да използвате при преместване в друг апартамент. Можете да използвате кашоните и за бизнес – преместване, имайте предвид, че те са с фирменото ни лого, ако евентуално това би могло да бъде проблем за вас. 
На кашоните има легенда за отбелязване. Разделена е и има следните секции:

Опаковано от….
Чупливо….
Дестинация….
Спалян…
Хол…
Кухня…
Детска…
Антре…..
Коридор…
Гараж…
Мазе…
Таван…
Други….
Можете да разделите багажа си и после лесно да се ориентирате в кой кашон какво сте поставили.
Продаваме тиксо (скоч) по 3,00 лв. без ДДС ролката.

Имаме малък размер кашони, които са подходящи за книги и други по-тежки вещи. Най-големите кашони можете да напълните също с книги, с папки, класьори и подобни, но замислете се после как ще съумеете да ги преместите и колко хора ще Ви трябват. Те са подходящи за дрехи, завеси, покривки и др. подобни. Цените без ДДС са съответно 1.80 лв. , 2,00 лв. , 2,40 лв. 3.50 лв. Продаваме аерпласт (бъбел фолио),  с който можете да завиете своите вещи, за да ги съхраните от удари и нараняване. Сещате се нали, онова бялото, прозрачно с балончетата, които децата толкова много обичат да пукат. Подобно има в кутите на новата електроника, която сте закупили. Имаме скреч фолио, с което можете да облепите стъклени предмети и др. подобни, за да ги запазите от надраскване, а също кашоните, ако се притеснявате, че може да завали.
Предлагаме и доставка на кашони. Тя струва десет лева. За нас е удоволствие да Ви бъдем полезни.
Ако смятате, че няма да успеете да се справите сами с преместването, обадете ни се и за хамалски услуги. Повярвайте, цената за преместване на обзавеждането Ви не е високо, особено ако се сравни със скандалите, неудобството, труда и т.н. които ще трябва да инвестирате от себе си за тази цел.