ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Специализирана доставка на специфични продукти

Продуктите са обзавеждане за нощен тузарски клуб за централната част на гр. Варна.

Клубът ще се оборудва с всякакви екстри, които тру дно можете да си представите – салонът ще е обграден с едностранни огледала, зад които ще е разположена охраната, управлението и камерите за наблюдение, стъклата са бронирани, общо 15 броя.
Имаме оборудване за сървейлънс тийма, както и оборудване за шефски офис, доставено от Русия, както правилно се досещате – оборудването ще се достави до пристанището във Варна, където след освобождаването си от митница се товари от хамалите директно, тъй като ще трябва да плащаме за склад, което не мисля, че е необходимо. Моля заповядайте с два екипа – един да разопакова и опакова на по-малки преносими пакети, един да товари във Ваш камион, считам, че два камиона ще са най-добре. В един да опаковаме добре чупливите предмети и в другия, останалото обзавеждане + техника, които ще си бъдат по принцип добр еопаковани.
Първия ще е за неправилни обемни и строго чупливи предмети, каквито са стъклата и част от камерите и озвучаването.
Хамалите е добре да са – 3а за опаковане, 6-а за товарене и закрепване на предметите на борда на камиона.
Заведението е в центъра, ще се носи близо 50 метра пеша, не може да се спре камиона там, твърде много работа сме хвърлили по плочника, за да го рискуваме с камиони. Камиона ще спре отстрани, ще се носи, каот останалите 4, 5 хамалина ще стоят н амясто и ще обикалят останалия товар, недопостимо е да има кражби, изгубени или счупени предмети, това означава нова пратка!!
Нека всички свършим работата си професионално, след вас са наети екипи за вътрешни ремонти, както и интериорни дизайнери на всички им се плаща добре, както ще е и на вас, искам да разчитам на професионалистите по хамали и премествания, каквито сте действително!
Абсолютно съм сигурен, че няма на кого да се доверя, освен вас – искам всичко да мине гладко както винаги, нали така ;)!?