ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване за Варна

Преди началото на летния сезон или след него се налага освежаване на къщите за летуване, вилите или хотелите с нови мебели или се налага пренасянето на ново обзавеждане в новооткрит туристически обект. Тази работа изисква не само време, което винаги се оказва че е недостатъчно, но и организация на процеса по преместването и персонал, способен да се справи с физическото натоварване, така че работата да се осъществи в максимално кратък срок. С две думи: имате нужда от хамали и експресна хамалска услуга.

Хамалите от град Варна имат опита от многобройните реализирани премествания в морската столица и околните й курортни селища и са специализирани да извършват бързо и качествено възложените задачи от клиентите. Така че, ако очаквате скоро гости или туристи, а не сте успели с обзавеждането на стаите, предвидени за тях, можете да разчитате на съдействието на нашите хамали от Преместване БГ. Ако на разположението на туристите сте решили да отворите фитнес клуб или друго заведение за развлечение или спорт и имате нужда от , за да задоволите бързо желанията Вашите клиенти, Вие също без колебание можете на потърсете услугите на хамалите от Преместване БГ.

Можете да разчитате на отговорна хамалска услуга и ако Ви предстои отваряне на нов офис в града или при освежаване с нови мебели на вече действащ, а също ако Ви предстои отваряне на нова зала за бизнес срещи или семинари. На нашите хамали от клона ни във Варна може да имате доверие по всяко време и през всеки сезон на годината, когато решите да подновите старите мебелите във Вашите дом, вила или на друго място, където желаете да се чувствате комфортно или ако имате нужда от разтоварване на стока или обзавеждане, свързани с Вашия бизнес. За нашите хамали няма невъзможни желания, защото клиентът винаги е с приоритетно значение за екипа от Преместване БГ (можете да разгледате отзивите за нашите хамалски услуги в категорията наши клиенти).

Хамалите от Преместване БГ работят в Варненския регион и морската ни столица от 16 януари 2004 г., когато открихме тук офис и обслужихме първите си клиенти. Няколкогодишният опит във Варна ни дава повод да се гордеем с нашата работа в един от най-европейските и красиви градове в България. За успешното извършване на своята работа хамалите ни имат на разположение широк спектър от превозни средства. Според изискваната от Вас хамалска услуга, Вие можете да разчитате Вашите мебели или обзавеждане да бъдат опаковани от хамалите (за повече подробности внимателно прочетете Технология на преместване).

Предлагаме Ви също и транспорт с високо проходими автомобили с падащи бордове, които имат вместимост от 1 до 20 тона в зависимост от вида и количеството на транспортирания товар. Цената на транспортната услуга, която Ви предлагаме се формира чрез отчитане на километър и чрез отчитане на час (за повече информация вижте транспортни услуги).

Хамалите ни във Варна са на разположение на адреса ни в града: …………………………

Тяхната работа се организира прецизно и отговорно от нашия представител там ……………..

Телефон за контакти, съвети, заявки:…………………………….
E-mail адрес: ………………….

Очакваме Ви във Варна, за да изпълним Вашите крайморски желания!