ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

хамали и оглед

Привет от Хамали за преместване на офиси. Днес имахме 4 огледа за преместване и хамалски услуги. Два от адресите които посетихме се договорихме на момента от другите 2 чакаме потвърждение. В квартал Банишора вече доставихме и нужните кашони и опъковачни материали за предварително опаковане. Другиат оглед на Кукуш от офис на местена от нас фирма и преди, и есествено останала доволна от хашите хамали и хамалски услуги отново ни се довериха. По желание на клиента който искат от нас ударно пренасяне на около 200 куб метра опакован багаж и Огнеупорни каси .  Преместването ше се изварши от 25 хамали и 6 транспорта естествено в рамките на работния ден.

Имахме и оглед на фирма за преместване на склада им до град Шумен но явно не бяха ползвали друг пат хамали и хамалски услуги и им се видя скъпо не все пак ше ползват само транспортни услуги от нас и разбира се съвети и консултации по време на пренасянето

Най после се ремонтираха три от транспортните ни средства имаме си нов Спринтер с двойна кабина който удалжихме е повдигнахме височината на бризента да 2,40 тъй като според нас това е уневерсална височина за всички нужди, жалко е че няма борд но за беговите си качества може да се преглатне а и ние точно това търсихме по принцип.