ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали при пренасяне на офис оборудване в нов кол център

Кол център в гр. Варна ще помещава над 120 раотника на два етажа – имаме отделни стаички за всеки от тях – Оборудването на всеки се състои от бюро с шкафчета, лампа, компютър, стол – това е обзавеждането на офисчетата – общо 120 от тях, имаме да носим и няколко черни дъски, които ще служат за мотивация и писане на целите на всеки етаж.
Сега това означава, че ще носим – 20 бюра и още толкова компютърни системи, които ще поместваме във ваш транспорт – нямаме камиони, които да наемем, а и защо д не ползваме две в едно – хамали с транспорт.
Обичаме всичко да се върши бързо, експедитивно и качествено, ето затова се свързвам с вас, за да завършим добре направения офис кол център. Фирмата з амебели се потруди да сглоби всички бюра, предназначени з акол центъра, при подобна поръчка беше добр еи транспорта да уредят, но уви – и така става, хамали ще сепогрижат за опаковането, товаренето и пренасянето до местата им на бюрата. Опаковката ще е предпазно фолио, няма смисъл да опаковаме в картони, след като ще разопаковаме един час по-късно, овиваме във фолио, за да предпазим материата на бюрата, за да са все още новички и неодраскани при пристигането им в офиса.
Етажите са първи, втори и трети, няма асансьори, всичко ще с еноси на ръка по 40 офисчета на етаж – едно огромно хале, компютрите са от друго място – всяка система е пакетирана в следнат акомбинация – машина, монитор, клавиатура с мишка и слушалки – всичко е овъртяно с тиксо и направнео на едно, не можем да слагаме едно върху друго, но можем да ги редим ендо до друго – там също минимум два курса. Хамалската услуга ще включва не само носене и редене на машините и бюрата, но също ще трябва да разопаковаме всяка машина по отделно да ги наредим по бюрата, не е нужно да казвам, че опаковките на бюрата също ще трябва да се разкарат, за да може да наредим компютърните системи. Уважавам много труда на хамалите, тъй каот за единд не ще свръшим това, което моят екип не може да направи цяла седмица, да не говорим проблемите по търсене на опаковъчен материал, камион, надеждни хора, които могат да носят много и пр.
Хамалската услуга ще приключи с изхвърлянеот на картоните от компютрите. Всичко се събира в камиона и се изхвръля до най – близкия контейнер за рециклиране на хартия и рециклируеми отпадъци. Наелоните ще се изхвърлят в същия контейнер. Договор ще с еподпише за хамалската услуга още днес, плащанеот ще се извърши два дена след извършване на услугата, политиката ни е такава, затова пък плащаме много добре, сами виждате и работата не е малко, работим с голям замах, пари не пестим за добре свършена работа!!
Хамалската услуга ще се извършва с големи камиони, поне 6-а които да вдигат, опаковат и носят, в последствие разопаковат – всичко се извършва в рамките на един ден, започваме рано сутринта в Понеделник – 16и март и приключваме на същия ден, получавате си паричките на 18 същия месец!
Очаквам бърза, професионална, надеждна хамалска услуга, експедитивност и добре свършена работа. Ако можем бихме наели – всички камиони и ресурси, които имате, за да завършим възможно най-скоро и да стартираме следващия месец.