ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

В издирване на Хамалски услуги

В следващите редове ще ви запознаем къде и как да намерите подходящи услуги при използването на носачи, превози, опаковачни дейности и всичко съпровождащо тъй нареченият „хамалски бранш“ разделен по категории.

Какво точно се предлага?

Категория А

Стаднартни услуги по нанасяния и преместване на това с което разполагате като на дневен ред за нас най-често се явяват мебелите, черните и бели техники както и различни по вид и обем вещи от бита. Рядко но все пак търсени са намеренията ви да пренесем уникати и вещи с висока стойност, естествено ние подкрепяме желанието ви подписвайки договор с подателят на услугата.

Категория Б

Вие решавате дали имате нужда от превозвачните ни опции съчетани с презентираните действия в категория А.
Ние предлагаме транспорт навсякъде в България и дори международни превози тъй като няма да останете разочаровани ако и тук потърсите именно нас.

Категория В

Последна но не и по важност тя ви дава правото да закупите кашони, чували и други опаковачни материали директно чрез нас, решете дали сме подходящи за намеренията ви и просто ни попитайте.

Главното за клиентите

Търсенето на подходящите хора за извършване на по-трудна работа е доста скучно и мързеливо занимание, а това пък дава възможност на нас за да ви дадем информацията на готово а от вас да зависи само едно кликане на мишката върху бутонът водещ към контакт с нас.

Електронният ни блог ще позволи информирането ви по всяко време като освен текстовете написани с цел запознаване с материята ще имате възможност да публикувате коментарите си и да правите онлайн заявки в мигът когато ви е най-необходимо.

Създайте свойте мигове, сърфирайки в нета и изпробвайте нас!