ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Как да подготвим багаж за преместване

В днешната статия ще акцентираме за пореден път върху елемента подготовка на преместване за вашите багажи. Обикновенно когато ви се наложи да се местите цари някаква суматоха, доста често тя се поражда и негативен стрес, който ви вреди и вие трябва да го избегнете на всяка цена. Разбирасе ако физическите ви сили са на привършване или пък нямате техническата възможност да си набавите подходящи ресурс за товаро-разтоварният труд по пренос на имуществото ви се налага да използвате хамали можещи да отговорят на претенциите ви.

За да бъдете преместени без никакво забавяне можете да си направите труда да подготвите вашето преместване не е много трудно пък и ще ви спести пари.
Като начало разпределете багажа, който ще е обект на пренос например опаковайте разделно вещите от стъкло, техниката ви, дрехите, ценните ви документи и други. Добра практика за опаковане на техниката като телевизори, компютри, копирни машини и аудио системи е да ги сложите в оригиналните им кашони и кутии тъй като те са пригодени като размер и обем специално за тях но ако все пак сте изхвърлили въпросните опаковки може да се обърнете към нас за съдействие. Както знаете екипа на Преместване БГ предлага професионално опаковане и набор от различни по размер кашони, стреч фолио и опаковъчни хартия и други материали. Можете да си ги набавите когато се свържете с нас.

При случай, че се погрижите за опаковането на вашите багажи остава лесната част. Нашите хамали ще дойдат ще изнесат движимото имущество от дома/офиса ви и ще го натоварят на превозните средства, които ще отпътуват към заявената от вас дестинация.
Въпреки всичко написано като предложение за самостоятелна подготовка на багажа ви ние предлагаме и алтернатива а именно нашият екип да работи относно този етап от желаното ви преместване. Чрез нашите опаковчици, хамали и транспорт ние ще реализираме всяко ваше желание без никакъв проблем. Научете още за възможностите ни като ни се обадите ще ви отговорим любезно на всяко едно запитване.

Поздрави и до скоро.