ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Какви са бъдещите ни планове – Преместване БГ

За начало искаме да ви честитим Баба Марта и да ви пожелаем всичко най-добро. Бъдещите планове на Преместване БГ са да затвърдим лидерските си позиции и да докажем, че не случайно сме едни от най-добрите хамали в страната. Ние искаме да докажем, че с здрав труд и професионализъм можем да постигнем всичко, което вие клиентите търсите в хамалските услуги.Поредната позитивна новина от щаба ни за преместване на багажи и стоки в страната е, че ние инвестираме в бъдещето за покупка на нови камиони, допълнителни инструменти подпомагащи дейността на хамалите и грижата за нашият външен вид/стил.

Вижте нашата фото галерия и разпознайте интелигентните товаро-разотварачи работещи при нас. Това са момчетата, които желаят да се представят в една позитивна светлина такава каквато очаквате да видите когато дадете парите си за да преместим мебели, техника и всякакъв вид вещи от една до друга дестинация в страната ни. Услугите ни по преместване на дома и офиса се различават и с това, че осигуряват сигурност на стопаните във ваше лице. Застраховката която ще получите от нашите хамали е гарантирана не само с опита ни ами и с договора, който ще подпишем с вас.

Колкото по-дълго работим в сектора на хамалските услуги се научаваме на специфични похвати за вашето имущество всичките насочени към желанието ни да го предпазим от евентуални инциденти преди и по време на превоза. И след като споменахме думата превоз искаме да напомним за нашият транспорт, който можете да наемете при нужда. Славим се с едни от най-качествените транспортни услуги в България за това свържете се с нас и получете специална оферта от компанията ни.

Всички останали опции от нас разгледайте в сайта ни. Надяваме се, че сме успяли да спечелим вниманието ви и ще получим вашето доверие за да работим за необходимите ви и спешни премествания на движимо имущество тук в родината ни. Изказваме сърдечни поздрави към постителите четящи блогът ни и ще ви очакваме отново на нашият адрес.