ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Другите хамали

Обикновенно ние считаме, че човек работещ в сферата на хамалските услуги е строго обвързан само и единствено с професията си като нищо друго не го интересува. Не е така и ще ви кажем защо. Както гласи заглавието ни другите хамали са тези момчета, които се развиват в областта, ползват се с общественото доверие, което е изразено във вашите поръчки както за Преместване така и за други цели поради, които ни каните в домовете и офисите ви. Всеки един служител има своите хобита, обикновенно свързани със спорта, фитнеса, поддръжката на здрави и хармонични тела, които да позволяват пълноценната грижа за вашите товари.

Винаги когато решите да извикате екипите ни ще видите снажни и добре изглеждащи мъже, ние не можем да си позволим да се доверяваме на случайни хора и доказателство за това е, че персоналът ни предлага уникална визия, за която се старае и ръководството на компанията. Чисти униформи, прилежен вид, добро отношение към потребителите, всичко това представяме днес в блога на Преместване БГ.

Качествата ни

Буйният нрав и избухливост присъщ за почти всички хамали е намален до миниумум при нашите бригади, които ще изпратим за да се трудят за вашето имущество. Поведението и креатив са поведенческите норми, на които държим при изпълнение на служебните си задължения всичко останало са просто сухи подробности.

 

Преместване БГ като една оригинална компания имаме своите закони и пътища, които следваме и това е най-нормалното, което можем да Ви обещаем а именно да сме стриктни към вашите нужди. Не за пръв път ние заставаме срещу вас готови на всичко за да ви помогнем с тежките товари, приемете ни за да откриете достойнството на истински Български хамали. Анализирайте написаното до тук и вижте защо ние сме „другите хамали“ надяваме се, че ще разберете смисъла на подтекста, който използваме и не забравяйте, че в случай на нужда ни сме на среща ви.