ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Екипа Преместване БГ – интелект и качество

Усмихнати млади мъже посещават вашият дом за да ви помогнат да преместите вещите и мебелите си в новото ви по уютно и красиво място. Те се отнасят любезно с вас, обясняват ви как ще процедират при дадената ситуаиция, демонтират трудните за изнасяне през входната врата елементи, товарят и разтоварват ценностите ви. Всичко това става без излишни крясъци, без руганти и негативизъм ами по един наистина професионален начин такъв какъвто се очаква от фирма с име в товаро-разтоварните услуги.

Искате ли тези хора да дойдат и във вашият дом, искате ли да работят за вас ?

Ако отговорът ви е да то вижте телефоните за контакти в нашият сайт, обадете ни се и ни разкажете къде и какво желаете да местим а ние бързо ще сглобим план чрез който да помогнем за решаване на проблема. Относно поведението на нашите служители, бързината и компетентността по положеният труд можете да очаквате високо качество упоменато и гарантирано в нашите оферти.

Ние правим всичко с предварителна стратегия като по този начин облекчаваме клиента. Той не трябва да мисли за нашата работа а само да наблюдава действията на служителите ни. Именно заради това бригадата от Преместване БГ извършва предварителни огледи или желае да получи пълна информация за имуществото, което е обект на пренос. Съставянето на товарителен лист е следващата стъпка, която следваме по време на работа по зададената от вас поръчка.

Има случаи, в които се налага подготовка за преместване на имуществото като нашите хамали ще ви помогнат да опаковате мебелите и различните предмети от дома или работното ви място. С нас вие имате възможността да получите различни размери кашони (велпапе), найлонови или сезалови чували, опаковъчна хартия и други материали осигуряващи защита на ценностите ви. Попитайте нашите асистенти за услугите ни по опаковане и те ще ви дадат цялостна информация ако не следте редовно блога ни. 

Всички видове хамалски услуги : Товарен транспорт, опаковане, пренасяне, използване на хамали за ремонти дейности и други ще получите от по-добрата и модерна бригада Преместване БГ очакваме да се свържете с нас и ви пожелаваме много успехи!