ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Всички екстри по преместване

Разглеждаме индивидуално всяка една поръчка за Преместване като след нашият оглед и придобиване на пълна информация относно обекта/имуществото, което ще трябва да се товари и разтоварва съставяме конкретна оферта за клиентът във ваше лице. Заявките могат да бъдат както за физически лица така и за фирми и корпоративни интереси. Най-важното, което е и като акцент на днешната публикация е да знаете, че всички наши действия биват гарантирани с договор, който да Ви послужи за сигурност за извършената от нашите хамали работа.

Преместванията са хиляди видове и те няма как да се опишат в един материал. Вижте успешните истории в блогът, които ще ви дадат светлина как работят нашите бригади. Ние сме над нещата защото сме професионално ориентирани и нямаме нищо общо с хората, които просто „мъкнат“ разни товари насам-натам.

Просто добри хамали

Да това сме ние. Просто добри хамали, които имат умението да работят с новостите и технологиите в товароразтоварната сфера. В столицата или в провинцията няма значение защото сме Преместване БГ фактически поемаме поръчки и помагаме за цяла България.
Ние не можем да ви помогнем при изборът на телевизор, нямаме представа как да ремонтираме двигателят на вашият лек автомобил, но пък за сметка на това можем да преместим и технката и дори колата ви където е необходимо чрез нашият транспорт, функции по опаковане и другите предложени от компанията ни техники.

Разчитайте на нашите сили за всичко тежко, ние ще го износим, превозим и поставим където наредите като това ще стане срещу малко и посилно за вас заплащане. Тарифите ни варират и ще ги научите ако се свържете с нашите екипи като сме дали пълните си кооридинати в основният сайт. Получете по-добрите хамалски услуги като ни гласувате доверие и ни поканите да работим за вас. Желаем ви много успехи и добро развитие във всички аспекти.

Поздравления,
Екип Преместване.БГ