ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Фирмени клонове на нашите хамали в страната

Вие можете да използвате нашите професионални хамалски услуги в почти всяка една точка от България и това е възможно благодарение на нашите фирмени клонове в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.
Всеки клиент намиращ се в тези градове или околните им села е добре дошъл да се възползва от предложенията ни за товаро-разтоварване, преместване, опаковане, транспортни услуги и складиране.
Имаме идея да разширим дейността си като отворим още няколко фирмени клона но както се казва всичко с времето си.

За сега сме доволни, че можем да обслужим огромен брой Българи стига те да пожелаят да наемат именно нашите перфектно подготвени хамали. В сайта ни сме публикували начините на връзка към всеки един клон за съотвентните градове така, че можете да ги видите и да заявите желаното ви преместване към дадена точка от България. Винаги сме били радостни да помагаме на хората и продължаваме да го правим тук в нашата родина.

Освен развитата ни дейност в различните градове ние Ви предоставяме възможността да наемете нашите транспортни услуги за преместванията ви извън граница. Нашата компания осигурява международно преместване с цел превоз на товари към различни точки на континента Европа. За повече информация вижте раздела в сайта ни и ако имате желание свържете се с нас на дадените контакти.
Бързаме да споделим с вас, че нашият товарен транспорт е достъпен за клиентите от всеки един наш клон независимо дали сте граждани на Варна или Бургас.

За останалите оферти от Преместване БГ четете новини от нас всяка седмица в блога ни. На мнение, сме че бихме били едно наистина практично решение за всеки интересуващ се от качествен товаро-разтоварен труд в държавата. Уверете се лично като ни ангажирате с работа ние очакваме да поемем вашите тежки товари и да ги пренесем където ни посочите. Посетете фирмените клонове на нашите хамали в страната и откриейте най-добрите и силни работници. Желаем ви успех.