ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Гордост и чистота от Преместване БГ

Можете ли да направите преместване без помощ днес или задължително ви трябват поне трима човека и един камион за да бъдете сигурни в това, че ще защитите своето имущество от нежални последствия. Ако вторият отговор важи за нас ние екипа на сайта Преместване БГ ще подсигурим за вас най-добрите хамали в цяла България за да работят във ваша полза. Едни от най-добрите цени предложени от фирмата Попай, ще бъдат предложени на всеки един от вас, който иска широк персонал от специалисти при работата с свръх багажи и тежести.

Предложенията ни за преместване и тарифите, които включват транспорт+опаковане нямат реална алтернатива в страната, може би има наши подобия но оригиналното е тук при нас. Дори да изберете някой друг Ви съветваме да сте внимателни и да работите само с професионалисти, за щастие след като сте попаднали на блогът ни други едва ли ще са ви нужни.

Какво се е променило при нас

Освен някои поправки в базата и автопаркът ни откъм подновяване ние сме същите упорити и оригинални хамали, които познавате в случай, че сме работили с вас. Ако пък не сте но имате такива намерения защо не опитате, можете само и единствено да спечелите от трудът, който ще вложим за дома ви или други ваши проекти били те ремонтни дейности, били офис преноси и прочие.

Не забравяйте, че освен премествания ние ви предлагаме и добри помощни материали като голям набор от кашони и опаковки, които да съхранят техниката, вещите, дрехите и останалата част от имуществото, което ще се мести. Не отлагайте а ни се обадете днес в красивите пролетни дни ние сме още по стимулирани за да покажем това на което сме способни.

Горди сме, че работим чисто, бързо и професионално и така е вече десетки години наред. Да сме живи и здрави да продължаваме да се трудим там където е необходимо а вие сте онези, които ще преценят дали заслужаваме доверие. Ще се радваме да получим шанс за изява за вашето преместване, ако искате да ни го дадете свържете се с нас.