ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване БГ в подкрепа на хамалският труд

Онова, което ни подтикна да се занимаваме с хамалски услуги е начина да покажем на хората, че има хамали, които са коренно различни от общоприетите разбирания на обществото относно професията ни. Достатъчно сме говорили как преди десетки години в суровите социалистически времена, хамалогията не се възприемаше като професия а по-скоро като начин група безделници да изкарват прехраната си като мъкнат някакви багажи. Днес обаче Преместване БГ желаем да погледнете на нас като едни истински професионалисти, занимаващи се с опаковането, защитата, складирането и транспортирането на вашите багажи. Нашите хамали са мъже обучавали се по най-модерните начин към това да ви предложат качество и сигурност при преместване на материалното ви състояние и превозът му в България и не само.

Нашата родина и хамалите

Все по-често ние правим, своето преместване, едни за дома, други за офиса, трети за строжа. Всички имаме мечти и амбиции, но понякога ни трябва и подкрепа за тежките и трудните неща в живота. Българите трябва да се подкрепяме и за това нашите хамали от бригадата Преместване БГ са един добър избор за помощен персонал. С нас вие можете да разчитате, че вашето имущество ще стигне навсякъде в родината ни като вие ще използвате идеален транспорт, перфектна опаковъчна база и материали, както и твърди като камък товаро-разтоварачи. Ние имаме клонове в София, Варна, Бургас и Пловдив като чрез дадените в сайта ни контакти можете да научите допълнителна информация как да ни използвате. Не се колебайте да задавате всякакви въпроси свързани с предложенията ни относно хамали, транспорт и преместване. Екипът ни ще се погрижи да Ви запознае с всичко, което провокира интересът ви, като цени, време за изпълнение на заявка и всиякакви други възможни разяснения.

Обобщение

Преместване БГ винаги ще подкрепя хамалите и развитието на хамалски услуги в държавата тъй като те са ценни за всички нас. Ние показваме мнението си открито в своят блог така, че то да стигне до всеки дом. Надяваме се да ни подкрепите и да сте на наша страна както и Ви обещаваме, скоро отново да пишем по темата за това как живеят хамалите и добре платен ли е тяхният труд. За днес толкова, до нови срещи.