ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамалски услуги в цялата страна

Нашата фирма за Преместване предлага хамали и хамалски услуги в цялата страна като се старае да ви предостави висококачествен екип от работници за товарене и разтоварване на имущество. Независимо от коя част на България сте вие ще можете да ни потърсите за пренасяне на тежки предмети от всякакъв вид и калбиър. На ваше разложоение сме представили товарни коли, които могат да превозят всякакви товари. Камионите ни обикалят из цялата държава, като вие можете да ни търсите както в София, така и в провинцията.

Към нашите услуги добавяме опаковане на вашите вещи преди преместване в България, така че те да бъдат максимално застрашени по време на превоза им. Не е задължително да използвате наш транспорт и ако разполагате с бус или камион то може да наемете само работници, които да поемате товаро-разтоварната част от работата. От нас вие може да закупите кашони и чували, чрез които да пакетирате техника, дрехи, мебели и всичко, което сте подготовили за пренасяне от едно на друго място.

Цените на опаковъчните материали са различни и варират според конкретните ви нужди. Естествено вие можете да се заемете с опаковане на багажа ви и сами без намеса на нашите работници, като само купите определен брой кашони, стреч фолио или друго от нас. Важно е да подготвите добре вашите багажи преди преместване за да не бъдат счупени и наранени при носенето им. Наш екип от хамали ще напрви предварителен оглед на имуществото ви така, че то да остане защитено от всякакви видове нежелани събития.

За цени и поръчки звънете на нашите телефони или се свържете с партньорите ни. Ние ви обещаваме бърза работа и професионално изпълнение на хамалски услуги за цялата страна. Възползвайте се от топ работниците в товаро-разтоварният бранш. Очакваме ви всеки ден от Понеделник до Неделя.
Благодарим, че отелихте време за да прочетете нашата статия и се надяваме да посетите сайта ни отново.