ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамалски услуги в зимни условия

Поради факта, че се намираме в средата на месец Ноември искаме да запознаем гражданите с възможността да получат хамалски услуги дори в тежката зима. Разбираме, че на всеки му трябва помощ при обзавеждане, преместване или друго начиание и точно заради това ви информираме за нашите оферти на най-добри цени. Постигаме добър резултат при носене на тежко в затруднени зимни условия най-вече благодарение на автопарка, който включва оборудвани камиони можещи да се справят със снега и поледицата.

За целта преместване през зимата сме ангажирали всичките си налични хамали, които ще се отзоват на вашето повикване незабавно. В сайта ни може да откриете какви услуги предлагаме ние и срещу какви цени. Естествено преносът на имуществото ви ще стане по сигурен за вас начин като ние ще поемем отговорността за битова техника, мебели и всичко, с което работим и превозваме.

Не веднъж или два пъти нашия екип от хамали за пренасяне на имущество са извършвали задълженията си при влошени атмосферни условия. Освен сняг, лед и студ те са били подложени на дискомфорта да носят тежки каси, витрини и други в доста сложни райони именно през зимата. Това обаче не спря работницте да покажат най-доброто себе си и да затвърдят позицията на Преместване Бг като една от най-добрите фирми за хамалски услуги у нас.

Зимата е дълга но ние сме подготвени и ще очакваме да позвъните на телефоните ни за да дойдем и отработим вашите заявки. В случай, че ви трябват хамали за пренасяне на багажи и товари, транспортни услуги, опаковане на стоки в чували и кашони то ние сме едно добро решение за вас. С гордост твърдим, че нашата организация е една от най-добрите в цялата страна и всеки, който е работил с нас може да потвърди всичко написано в днешната статия.

Благодарим ви, че отново посетихте блога и ви очакваме на нашите адреси при нужда.