ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Да изпозваш ръцете си …

През годините ние направихм преместване на всякакъв вид материали, за които се сетите. Носихме техника, носихме мебели, товарихме хранителни стоки, премествахме пиана и рояли и още много други тежести. Да използваш ръцете си и да се трудш истински е присъщо на нашите работници, които сме представили в блога си.  Радостта и признанието, на клиентите ни когато завършим поръчка по преместване на домакинското им съдържание или пък на офис мебелите им е от огромно значение за нас. Обожаваме да гледаме доволните погледи на семействата, директорите на различни институции, собствениците на магазини и въобще цялото онова общество, което е повярвало на нашите хамали.

Наричайте ни както ви е удобно, товаро-разтоварачи, хамали, носачи и въобще както ви дойде но знайте, че ние се работим честно и почтенно като дори с риск за здравето си, с много пот и сила осигуряваме качестените услуги за преместване в родината ни. Понякога е трудно да обясним защо не избрахме по-лекият труд, защо не се насочихме в друга професия, но знаете ли да си хамалин и да използваш ръцете си получаваш някакъв вид прилив на самочувствие.

Надяваме се всичките ни колеги да са в добро здраве и да продължават да помагат на хората изнасяки най-тежките неща на ръцете си. Бригадата от Преместване БГ е на среща и ще се заеме с всички нужди от пренос на товарът и багажът ви независимо от количеството и видът му. За да сте напълно сигурни в нас ние Ви предлагаме да разгледате сайтът ни и да видите различните видове опции като транспортни услуги, опаковане на вещи и други подобни.

Професионалната дейност на персоналът ни се състои в това, че предоставяме на всеки, който реши да ни използва огромен на брой видове хамалска помощ. Коафициентът ни на полезно е доказано висок и искаме да оставим на вас да прецените и съотвено оцените работата ни. Знаете къде да ни намерите. Чао и довиждане.