ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Клеиент от с. Стефаново разказва

Вижте как поредният ни клиент желаещ хамалски услуги по преместване видя нас и ни окачестви. Материалът е нередактиран и е поднесен във вида на писмото, получено на нашата пощенска кутия. Предлагаме на всеки, който се интересува от подобен тип предложения да се свърже с нас чрез контактите в сайта ни.

Писмо :

Преместване е услуга близка до съзнанието на всеки, тъй като дейноста е неразделно свързана с битието ни. Желанията ни обаче, не винаги са успешно реализирани въпросът е защо?

Отговор естествено има. Процедурата е сложна тогава, когато се нагърбваме сами за преодоляването на тежкият физически труд с мисълта, ще ни излезне по-евтино. За съжаление нещата придобиват обратен характер както се случи и в моят случай а това е известно почти на всеки, евтиното излиза по-скъпо.

Заради тези обстоятелства ми се иска да изкажа благодарност на хората от бранша за услуги по преместване, които имат безкрайно голям капацитет като обслужване. Същността е, че срещу една нормална парична сума бях напълно удволетворен от работата, която се извърши от възпитани и малди хора предложиха ми най-доброто, което мога да си представя. Става въпрос за къщата ми от една махала в друга, която беше направо телепортирана като по филмите. Това е и причината на удоволствието ми която изказвам чрез настощото писмо и съветвам всеки нуждаещ се от преместване не само като вариант за къщи ами въобще, потърсете хамали отговорни и професионални.”

г-н Коларов.

Благодарим за писмото

Ведрият дух и нестандартният стил в който сте изложили отговора си ни прави доста щастливи и се радваме, че поддържате нас като фирма. Винаги сте добре дошли да се възползвате от професионалните ни услиги и ще се радваме да ви представим още по добри действия от екипите ни. Очакваме ви отновно при нас и изказваме най-топлите си чувства към демонстрираното желание да подбере една от най-добрите товаро разтоварни компании в страната.