ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Новини и реакции за Преместване.бг

Инициативата да публикуваме актуални новини директно от нашият сайт Преместване.бг не спира и за времето, което бяхме онлайн се чувстваме щастливи от факта, че много голям брой хора ни използваха и дадоха своите мнения, като дори се съгласиха да ги публикуват тук. Измежду клиентите на Хамали Попай с които работим ние имаме всякакъв вид потребители, бизнес съдържатели, семейства, политически и държавни струкрури. Всичко, което сме написали в блогът ни бива възприемано ежедневно за нуждите ви, тъй като се свързахте с глобалната мрежа и кликнахте върху линковете ни.

Относно новите неща в блога Преместване.бг

Динамичното развитие на нашият блог и сайт са едни доста полезни действия, от които всеки може да почерпи полза. Вместо да хабите времето си за да задавате въпроси от един и същ характер ние тук сме ви написали цели статии, с подробности и дори коментари от вече доверилите се на нашата фирма.

Ние спазваме всичките си обещания, лоялни сме на работодателите си и целта ни е да израстнем още повече в професионалното си поприще, защото колкото и да е странно за някои, ние намираме гордост и кауза в товаро-разтоварването. Работим по нови проекти, които все още ще запазим в тайна защото не знаем как ще се развият в условия на слаба икономика каквато в момента може да се види в България но пък защото вярваме в бъдещето на страната си ще продължим да вярваме и да се надяваме, че един ден хамалски услуги ще са лесно използвани за всеки дом, работно място и където си трябва.

За кореспонденцията към нас

Поздравяваме всички поискали публикация на тези страници и искаме да ви кажем, че ако сте амбициозни да станете последователи на хората изложили мнения за нас можете да го направите чрез нашият контакт.Категорията на потребителите ни е висока, те се отнасят дружелюбно с нас и са прескочили убеждението от “време оно” за грубостта и небрежноста на хамалите като цяло. Скоро пак ще можете да видите нашите текстове, ако останете верни на Преместване.бг казваме ви чао и довиждане.