ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Образцово преместване

В работата ни съществуват важни елементи показващи професионалното ни отношения към задачите, които ни давате но те се възприемат частично от повечето клиенти и рядко се обръща внимание на подробностите. Ние не очакваме да бъдем възприемани крайно насериозно но винаги уважаваме оценката на хората към нашият труд. Преместване БГ предлага една добра и спокойна среда за уважаемият потребител пожеал да работи директно с нас.

Заглавието на статията ни – Образцово преместване е свързана с добрите възможности, които фирмата ни Хамали Попай предлага на всеки един, пожелал транспортни услуги и товарачи, които да допринесат за това да заживеете/заработите на ново място, като доставят на последното обзавеждането във вид на мебели, техника и други.

Защо определяме услугите си като образцови

Най-вече заради всичко, което сме постигнали на този етап от съществуването на компанията ни, вие можете да видите какво постигнахме за една малка част от решилите да ни възложат работа и как продължаваме и до ден днешен.Когато интересът ви се фокусира върху нашата бригада от опитни мъже, вие получавате всичко, за което сте заплатили и дори много повече. Хамалски услуги за преместване в България вече има и до голяма степен ние помогнахме за развитието на по-добрият бизнес модел за товаро-разтоварване.

До последно комуникирахме с вас и анкетирахме безброй клиенти за възприятието на определението Хамалин и затвърдихме мнението си, че все още витае едно не особено приятелски настроена атмосфера по оста клиенти-фирми. С постоянство и професионализъм обаче дадохме да се разбере, че е крайно време да променим старовремческите си убеждения към по-модерният и развит характер на този бизнес, какъвто съществува навсякъде в Европа.

Ние от гледна точка, на търговията не можем да се оплачем, защото не сме поредните, които ще започнат самосъжаление във вид на постове как видите ли парите били малко, бензина бил скъп.Да ние заплащаме сериозни пари за да поддържаме реномето си но това, касае само и единствено нас а вие клиентите сте онези, които ще решите дали сте с нас или с някой друг.