ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Обръщение към потребителите

Драги потребители, ние за пореден път оставаме с убеждението, че отворихме очите на десетки фирми за това как се комуникира с бивши и настоящи клиенти желаещи услуги по преместване. Поводът днес да се обърнем към вас с поредната наша блог публикация е да Ви напомним, че е нужно да се взима под внимание изборът на хамали, които ще се занимават с преносът и нанасянето на вашето имущество, ценности и прочие важна за вас материална база.

Преместване БГ е сайт продукт на легитимната фирма Хамали Попай и се ползва с уважение от стотици българи до ден днешен, ние уважаваме това и по този повод развиваме и интернет странцата, която ви предоставя пресни новини директно от компанията ни. Винаги сте добре дошли за да четете случващото се при нас, за нашите хамали, за предложените транспортни услуги и прочие детайли, които можете да видите в останалите статии тук.

Конкурентните сайтове за Хамали !

Нашият екип грижещ се за развитието на интернет блогът следи случващото се при конкуренцията, което може би е нормално за всяка уважаваща себе си товаро-разтоварна компания. Ние днес можем отговорно да заявим, че по-голямата част от предложенията дадени тук както и стилът с наша марка е грубо взаимстван макар и променен от голяма част “хамалски структори” искащи да вземат надмощие с цел пазар.

Ние блог-авторите на Преместване БГ приемаме всичко това с усмивка и заявяваме, че ще продължим да пишем качествена информация за всичко, което интересува потенциалният потребител и е обвързано с бранша хамалски услуги. Поласкани сме, че някои наши колеги харесват написаното от нас и го перефразират в блоговете си но това в никакъв случай няма да попречи да бъдем близо до обществото, което вече по някакъв начин откри истинската помощ в наше лице.Вижте как работим и какво можем да Ви предложим, като доказателство за твърденията ни, че сме доказани професионалисти в трудът за който пишем и направете своите изводи.