ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Отваряне на нови кабинети

За всички фирми или лица нуждаещи се да отворят своите кабинети, ви уведомяваме, че Преместване Бг ще се справи бързо и сигурно с нужните ви предпочитания, като ще предложи доказано изпитани Хамали, които ще работят по най-прецизният начин за вас. Ако използвате нашите предложения вие ще получите необходимите гаранции за прецизните действия към вашето имущество както и неговата защита чрез специално опаковане, залепване и прииждащите към тях функции.

Хамалските действия засягащи отварянето на нов кабинет най-често биват свързани с вкарване на мебели и техника, до сега сме работили за банки, министерства, адвокатски канторие и прочие офиси. Днес ние сме дали едни от най-добрите възможности за бързото справяне с най-тежките товари като за това се грижи голям и обучен екип, който е допълнително подсигурен с изряден и напълно функционален транспорт, който ще се отправи навсякъде в страната ни за да ви бъдем максимално полезни.

Поръчайте помощ за да отворите кабинетът си

Това се случва лесно от нашата контактна форма, обадете се на дадените телефони и ни кажете адресът, който ще използвате за отварянето на новият офис. Ние се интересуваме от всичко подробности относно имуществото, което ще товарим като заради това сме длъжни да направим и предварителен оглед. Друго, което клиентът трябва да заяви пред нас, какви услуги точно ще използва, например дали иска да внесем апаратурата обзавеждането в офиса, ще използва ли наши кашони или ще разчита на собствени такива като това важи и за превозът.

За тези и други неща ще говорим с вас след като уредим среща, не се страхувайте няма да ви отнемем много време и вашата поръчка ще се изпълни още + – един ден от работната седмица. Преместване БГ ви желае успешно развитие във вашето персонално поприще, пожелаваме също така нашата намеса и помощ по отварянето на новият кабинет да ви донесе много късмет и усмивки.