ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Нашите позиции относно развитието на хамалският труд

Много сме говорили за професионални хамалски услуги тук в блогът, който вярваме посещавате редовно за да откривате информация за най-добрите товаро-разтоварни действия в страната. Днес отново ще припомним някои от основните фактори за развитието на хамалският труд в България както и за неговото приложение от нашата бригада за преместване на имущество. С публикуваните от нас текстове ние осветляваме бъдещите потребители как да подберат добри хамали за прецизиран труд спрямо ценните им вещи и материали и искаме да се възползвате от максимум качеството на работещите ни екипи. Нямаме дори грам колебание, че веднъж изпробвали офертите ни ще потърсите друга компания защото ние сме предвидили за вас всичко касащо товарно-разтоварната обработка на имущество, неговото складиране, опаковане и прочие.

Искаме да покажем на всеки човек търсещ вариант и сигурност за предвижването на товарът му, че ние умеем да се справяме и с най-здравата работа защото нашите момчета са обучени да не се спират пред нищо колкото и тежко да е то. Ние не сме роботи но сме бригада, която разчита на иновативни подходи за обработка на материална собственост. От десетките хиляди визити, които извършихме в домове и офиси остановихме, че няма какво да ни изплаши като обем и тежина на даден вид мебели, технология и други.

Как се развива професията ни – размисли и факти

До преди десетина години дори не предполагахме, че хамалският труд ще бъде оценен на високо равнище. Макар, че имахме клиенти потърсили услуги по преместване на материали не знаехме, че обществото ще ни нагърби с ежедневна работа, големи проекти, в които да участваме като помощници по изпълнение за физическият труд и осигуряване на транспорт. Радваме се, че нацията ни следва модерните практики в Европа като подбира професионални фирми за хамалски услуги, дори се радваме и на конкуренцията ни, която допълнително издига реномето на бранша опитвайки се да се държи на челни позиции

Ние от Преместване БГ смятаме, че хамалите се развиват с всеки изминал ден и стават все по полезни на широката общественост. Това дори личи и от страхотните оферти, които се предлагат за дома и бизнеса не само за пренос на имущество ами за склад, опаковъчни елементи и работа по ремонтни дейности и други. Ако имате интерес да вложим потенциалът си за ваша полза знаете как да ни намерите, очакваме ви.