ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместването за мен реално предизвикателство

За мен а и не само преместването се оказа доста трудоемко тъй като използвах личните си сили и възможности за да го извърша.
Освен, че платих бензинът на мой познат, аз ангажирах роднините си да мъкнат и пренасят старият телевизор, хладилник и пералня заради ,което вече съжалявам …

Ще дам един безплатен съвет за всички вас на които тепърва предстои да се местят, възложете работата на Хамали а не чакайте на близки и приятели едно,че те не са длъжни да се занимават с този изключително неприятен труд и друго, че не на всеки е по силите знаейки, че много от онези на които ще разчитаме страдат от различни заболявание включително и такива с дископатии и ошипяване на ставите.

Професионалното преместване

То идва с любезното съдействие на на Premestvane.bg ние имаме готовността и амбицията да извършим качествени услуги за всички желаещи и то още в момента на осъщественият контакт.
Опитът ме научи, че за „всяка болка има и билка“ и в моят случай билката бе Преместване БГ които осъществиха превозът на строителните материали за новата ми вила както и износиха от апартаментът ми старата техника с която се обзаведох.

Телевизор, фризер, кафе машина, хладилник и още много важни за бита предмети бяха опаковани и монтирани там където пожелах.
Цената за всичко това бе приемлива и дори остана някой друг лев за да почерпят хората, които се измъчиха при първият ми опит да пренеса имуществото си.

Истината се крие в качеството

А ние Преместване БГ ви го предлагаме и то в изобилие, ако все още се чудите кой да се заеме с работата ви то това сме именно момчетата които не почиват, тези които знаят и могат да полагат тежък труд за конкретните ви нужди.