ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на апартаменти, офиси и магазини

Направете вашето преместване на дома, офиса или магазина, който стопанисвате. Наемете авторитетни хамали, които да се заемат с пренасяне на вашите предмети и мебели във всяка точка от родината. Гарантирайте спокойствието си като потърсите професионалният ни екип занимаващ се с хамалски услуги и транспорт вече толкова години подред. Искаме да ви дадем гарантирано добри услуги и ще го направим ако вземете телефона в ръка и наберете нашият номер още днес.

Момчетата ни ще ви убедят във високият си професионализъм веднага щом подхванат тежките ви стоки и товари. Няма да сбъркате ако поверите ценните и важни за вас неща на едни истински Български хамали, които ще ви демонстрират труд от най-висок ранг и за пореден път ще покажат пред цялата страна, че са недостижими в професията на товаро-разтоварачите. Повярвайте в добрите ни намерения и изберете може би най-добрите оферти по пренасяне у нас.

Бързаме да кажем, че през лятото нашите хамали имат още повече работа но благодарение на това, че разполагаме с хора ние можем да се наемем с преместване на собственоста без да губим нито минута време. Не забравяйте, че сред предложените в сайта хамалски услуги съществува и опцията опаковане на багаж, която е особено полезна при пренасяне на магазини и заведения. Запазете вашият инвентар като го опаковате по най-правилният начин със съдействието на специалистите ни.

За да организираме вашето преместване предлагаме да се свържете с нас малко по рано за да оточним конкретната оферта и дали тя ще включва допълнителни услуги като употреба на специални инструменти, наем на товарен транспорт, покупка на опаковки и така нататък. Можете да ни задавате въпросите си всеки ден очакваме ги на нашият e-майл адрес или чрез обаждане по телефона. Благодарим на потребителите, които избраха нашите хамалски услуги и се надяваме да се видим скоро за да започнем работа.