ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване и почистване след работа

Когато нашите хамали работят на даден адрес вие може да очаквате 100% обслужване включващо не само носене, монтажни и демонтажни функции а дори и почистване след свършената работа. Това идва да рече, че за разлика от много други фирми за хамалски услуги ние не оставяме труда на половина свършен. Обикновено след намесата на работници, които носят тежко било то бюра, хладилници, печки и други оставят стъпки, прах, разместени вещи и други но при нас такова нещо няма.

Клиентите са доволни от преместванията именно поради това, че след като натоварим вещите им на камиона ние помитаме, събираме смет, опаковаме го в чували и го изхвърляме на сметището. Всички разместени мебели ще се върнат по местата си и няма да ви създаваме работа след нашата намеса.
Самитен ние имаме спомени от „майстори“ в къщите ни, които идват да работят а след това ни се налага да чистим най-малко една седмица. Това за Преместване БГ е недопостимо и ние ще направим всичко да се почувствате специални.

Много хора се притесняват именно от грубоста на хамалите. При нашия екип обаче тази дума е непозната. Всички ние ще се отнесем с нужното уважение към вас и вещите ви. При нас ругатните и надменното поведение са твърдо забранени като решението е на всички хамали, които извършват дейността си по домове и офиси. Не преди дълго наш клиент сподели, че за пръв път вижда носачи, които да не си служат с поне петдесет вида псувни, което предизвика усмивки на лицата ни.

Така, че уважаеми ако искате да получите преместване и транспортни услуги за вашите багажи бъдете сигурни, че ще си почистим и ще свършим работата си от начало докрай. Фактите, които поднасяме са оригинални и вие може да проверите твърденията ни като се свържете с Преместване БГ във всяко удобно за вас време и час. Поздравяваме ви за направения избор и може да ни очаквате скоро.