ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на мебели от магазина до дома

Всички знаем, че обикновенно всеки един мебелен магазин разполага със собствени хамали и съответните транспортни услуги чрез, които можете да докарате новозакупените ви мебели директно до вашият дом. Разбира се, не винаги потребителите използват този вид транспорт и хамалски услуги тъй като на някои места те биха ви излезли прекалено скъпо. Както знаете задължението на фирменият транспорт от даден магазин бил за мебели или техника е да достави вашата поръчка а вече дали ще искате хамалите да я качат до вашият етаж, да я вкарат в дома и така нататък се таксаува.

Ние от Преместване БГ предлагаме както хамали така и транспорт за вашите мебели. Заедно с вас ще отидем до желаният магазин ще поемем поръчката ви ще я натоварим и разтоварим там където ни посочите. Освен всчико това нашите hamalipopai.bg работят на възприемливи цени, които в много от случаите са в пъти по-ниски от тези, които ще ви бъдат потърсени от други наши колеги например за качване на холна гарнитура, бюро или друг вид обзавеждане.

Повече за преместване на мебели можете да прочетете в нашите предишни статии а сега искаме да ви опишем и останалите предложения от компанията, която представляваме. Поръчайте опаковане на мебели чрез стреч фолио така, че да ги предпазите от нацапване, одраскване или други случайни инциденти. От както сме на пазара ние даваме всичко от себе си за да задовлим претенциите ви.

Новини от нашите хамали в сферата транспорт, опаковане и товарор-разтоварване получавате всяка седмица в блогът ни. Ще продължим да пускаме нашите актуални публикации и се надяваме да ни наемете за да работим във ваш интерес. Радваме се, че ни посетихте и ще очакваме евентуален контакт с вас. Предварително ви благодарим за избора на качествени хамалски услуги и ви желаем успех във всичко, с което се занимавате.

Поздрави,
Екип за Преместване и хамалски услуги гр. София