ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на къща от опитни хамали

Много важна част от всяко преместване на имущество е с него да се занимаят опитни хамали такива каквито без никакво съмнение са работниците от бригадата на Преместване БГ трудещи се на родна почва. Днешните ни попълнения са вряли и кипяли в тежката физическа работа и имат наличните данни да се справят с всякакви тежести. Освен носене и отговорност спрямо товаро-разтоварването ние предлагаме на всеки един клиент договорени отношения, с които ще защитим имуществото ви от нежелани вреди.

Работниците ни знаят как се прави преместване бъдете сигурни в думите ни тъй като ние сме демонстрирали не веднъж, че изпълняваме обещанията си и стриктно спазваме фирмените закони и гаранции за вас потребителите. Целият ни екип хамали има готовност да работи по преместване на вашата къща като предварително анализира имуществото ви и прецени трябва ли да да бъде допълнително опаковано как ще се натовари и прочие.

Обикновенно когато става въпрос за преместване на къща ние изкарваме много товар от складове, мазета и останалите помещения и понякога се е случвало да се наложи допълнителна намеса за обезопасяване на дадени материали. Бъдете спокойни вашата къща ще бъде пренесена и транспортирана където кажете без да претърпите никакви липси. Така работим от както сме създадени така ще е и докато съществуваме на пазара за товаро-разтоварни услуги.

За всичко що е нужно по време на преместване ще ви консултираме безплатно като дори ще ви предложим стойностно опаковане придружено с налични фирмени материали като кашони, опаковъчна харти, чували и други. Намерете всичко това с едно телефонно обаждане на нашите телефони и оставете останалата част от ангажиментите по изпълнение на задачите ви на нас. Ще ви бъдем признателни ако наемете нашите момчета за преместване на вашата къща а докато го направите искаме да ви пожелаем всичко най-хубаво и не забравяйте да посетите отново блогът ни.

Поздрави – Преместване БГ