ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване – услуги в страната и чужбина

Преместване БГ простира свойте възможности в цялата ни страна но ви дава реалната възможност за международен транспорт и хамалски услуги за преноси на имущество в чужбина като обхващаме територията на цяла Европа. Тази статия е написана да запознае Българите живущи извън столицата с възможностите да се доверят на товароразтоварни специалисти можещи да поемат дори свръхбагаж.

В сайта ни сме предоставили телефонни номера и контакти за кореспонденция с представителите ни в Пловдив, Варна и Бургас отговарящи и за съответните близки села. Вашето преместване ще бъде извършено от отговорни момчета, които освен ръцете си ще предложат една съвременна техника с чиято помощ по лесно ще нанесем мебелите и останалите ви багажи във вашият дом и офис.

Топ новини от Преместване БГ към 22.04.2011 г.

Покрай настъпващите великденски празници ние получихме мнозина запитвания за пренареждане и обзавеждане на частни домове и заведения. Реалните поръчки са малцина и най-често са отложени за следпразничните дни но ние се радваме, че вашият интерес към нас съществува и Ви обещаваме, че ще оправдаем изборът ви към правилната компания за товарни услуги.

Имаме ресурс да одобрим още десетки заявки за премествания, опаковане и транспорт така, че можете да ни звъните или да пишете по електронната поща. Днес екипите ни наброяват сериозно количество кадри отговарящо на европейските норми и изисквания за фирма като нашата и по този начин сме адекватни към многото поръчки, които евентуално могат да постъпят от желаещите.

Още за международен транспорт от нас

Международен транспорт и превоз на ценности е една от опциите с, които най-много се гордеем и извършваме по напълно качествен начин. Уверете се в достоверността на обещанията ни като откриете спедицията от висок клас днес у нас. Погребете напрежението и негативните емоции, които сте хранили преди да намерите качествен превозвач защото той стои пред очите Ви и ще ви помага винаги когато храните нужда.