ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Стопанисване на имущество и преместване

Явлението стопанисване на имущество в складови помещения е широко разпространено особено в търговията. Десетки фирми на еднолични търговци държат стоките си на склад, става въпрос за минимаркети и по-малки магазини, които нямат възможността за задържане на съдържание като най-нормално в този случай е да наемете хале и да съхраните продуктите, които продавате.

Какво се случва обаче, когато желаете да сментие склада или да реализирате пряки доставки до вашите магазини, може би ще се наложи да използвате професионални услуги по Преместване в унисон с опции за опаковане и транспорт, ние Преместване БГ сме близо до вас за да ви помогнем.

Ние бързо ще транспортираме товарите ви и където заявите

Пожелайте си транспортриране на товари до някаква точка в България и служителите на Преместване БГ ще го постигнат по най-добрият възможен начин като предложат на вниманието ви камиони и бусове в пълна изправност управлявани от професионални шофьори и добавени товарачи за лесното и експедитивно преместване.


Ние сме фирма, която може да ви предостави опцията да се чувствате спокойни когато премествате и най-скъпите си вещи защото нашата работа е доказана с опита ни траещ години наред. Вие можете да прочетете повече за историята ни в нашият кооперативен блог но по-важното е да ни потърсите и да ни имате пълно доверие отнасящо се към тежките неща в живота.

Преместване БГ може да предложи и склад за вас

Нашата складове база може да гарантира отлично съхранение на вашето имущество, ние ще ви дадем пълни подробности около актуалната тема когато се свържете с нас. Задайте въпросите си на нашият меил адрес или позвънете на дадените в сайта телефони, ще сме безкрайно щастливи ако можем да ви помогнеме, така че не се колебайте нито за миг. Персоналът на Преместване БГ ви поздравява и ви очаква на известните интернет адреси всеки ден от работната седмица, посетете ни и се възползвайте от топ офертите ни.