ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Транспортни услуги за нужното ви преместване

Вашето преместване на имущество със съдействието на нашите хамали и транспорт ще стане по най-сигурният и категоричен начин. Нашата компания се занимава с превоз на вещи и материали над 15 години и до този момент се грижим за това клиентите ни да останат напълно доволни. Правим всичко това благодарение на внимателно изграденият ни колектив, голямото ни желание да покажем висок професионализъм и да окажем помощ на всеки потребител, който се нуждае от пренос на товари.Всички фирми, които са потърсили нашите услуги по преместване са били доволни от свършената работа на нашите хамали и естествено от предложените им транспортни услуги.

Компанията ни разполага с лекотоварни бусове и тежкотоварни коли (камиони) за преместване на строителни материали, стоки и други. Различните видове транспортни услуги както и товароподемността на нашите возила можете да видите в уеб сайтът ни където сме публикували и цените, на които можете да поръчате нашият товарен превоз за целите ви. Искаме да добавим, че сред нашият транспорт съществуват и високопроходими товарни автомобили 4х4 които са за клиенти пожелали преместване в планински райони например.

За по-лекият и безпроблемен превоз на вашето имущество возилата ни са снабдени с падащ борд, влекачи и други пособия, които спомоществувателстват за добрата приемственост на вашият товар.Отделно от екипировката на транспорта ние прибавяме и товаро-разтоварните действият на групата ни от хамали, които пожелание може да наемете да работят за вас. Както знаете може да изберете да наемете само транспортни услуги или и такива, които са придружени от наш екип работници.

Едно е сигурно и то е, че с ориентирането си към коя да е услуга за преместване вие ще спечелите на ваша страна организирана работа от професионалисти с дълъг стаж и безупречна грамотност по отношение на товарните превози с цел премествания на движимо имущество в държавата или извън нея.Ще се радваме да ви помогнем така, че молиме ви да ни потърсите при нужда. Желаем ви успешен и позитивен ден.