ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Първи учебен ден и обзавеждане на стая

Вие искате да обзаведете нова стая за вашето дете, да сложите бюро, подходящ стол, малка и функционална секция, гардеробче и прочие мебели, тогава възползвайте се от офертите за доставка, транспорт и преместване публикувани в сайта ни и изпълнени от най-добрите хамали в страната. С нас вие лесно ще придвижите новозакупената мебелировка и технически пособия, които ние ще поместим в детската стая без никакви затруднения.

В последната си публикация тук в блога писахме на тема преместване на мебели и днес на 15 Септември първият учебен ден ще върнем лентата малко назад за да ви разкажем как можете да използвате хамалите, които предоставяме за обзавеждане на стая и вкарването и в употреба за малките ви ученици.
Всичко става след като се свържете с нашите хамали дадете им задача за пренос и подредба на детска стая както и за спални, холове и други като само чакате да покажем на какво сме способни.

Това, което е хубаво на екипа ни за премествания, е че ние имаме подходящият транспорт можещ да достави всякакъв материал подходящ за децата ви. Компютри, принтери, бюра, удобни легла с матраци и още много подходящи мебели и техника. Освен всичко това екипа хамали ще ви помогне и за ремонтиране на желаната стая включвайки се активно в нейното съживяване по желаният от вас начин.

Вашето желане за преместване на мебели или тяхната доставка от магазина до дома ви ще стане експресно стига да ни се обадите и потвърдите, че ще използвате професионалният ни колектив от хамали. Бъдете сигурни в доброто качество на предоставените ни услуги по преместване и обзавеждане на различни стаи и помещения включително тези, които ще помогнат за доброто развитие на вашите деца, които искате да образовате добре и да им осигурите пълен комфорт.Честитим първият учебен ден на всички ученици и им желаем много щастие и успехи. Обръщаме се към родителите с апелът да използват нашите хамалски услуги за обзавеждане, интериор и преместване на мебели. Чао и всичко най-хубаво.