ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване – вести

Новините около Преместване Бг никога няма да стихнат. Днес ще ви разкажем за наша работа положена в квартал Овча купел 1 от където дойде заявката. Казусът е следният, тричленно семейство, което желае да почисти мазето си, което с годините се е превърнало в нещо като склад, претрупано със стари автомобилни гуми, буркани, бутилки, разбити мебели и дъски. От нас се поиска бърза намеса, която се обобщава с това да изкараме непотебните вещи и мебели и услугата да ги закараме в провинцията като в случая става дума за село Горни Раковец където поръчителите държат малка вила и пристройка тип барака.

В мазето имаше наистина ценни находки, които обаче ще запазим в тайна по изричното съгласие постигнато между нас и клиентите ни. За наетият пренос ние осигурихме един товарен бус, който пое цялото съдържание. Разходите за гориво в работен ден бяха 60 лв. отиване връщане и още шестдесет лева за работният процес на нашите хамали като както разбирате ние вземхе само 120 лв. за цялата услуга.  Общото тегло на товара не надхвърли един тон и заради това ние направихме малка отстъпка за действията ни по пренос и транспортиране.


Всичко за преместване на дома Ви тук при нас, цени, помощни материали, новини и най-вече доказано добър подход при полагането на труд всичко това ще направим за вашите нужди както не веднъж сме Ви обещавали. Нашите изпълнители са страхотни и нашето твърдение ще бъде доказано ако наемете екипите ни за да Ви служат по случай вашите конкретни предпочитания и изисквания.

Днес показахме още една добра история завършила с успех благодарение на намесата ни. Преместване БГ сме тези, които винаги ще бъдат вашата силна карта при заниманията с товаро-разтоварване така както е било до днешни дни. Желаем на всички вас много здраве и късмет и ако искате да ни намерите знаете, как да го сторите. Ние ще се радваме да искате и да търсите качеството по всяко време.