ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Запомнете нашите хора

Момчетата от Преместване БГ са сред топ хамалите в цялта държава и това не е тайна за никой, който познава фирмата стояща зад блогът ни. Много от потребителите на хамалски услуги в различни варианти видяха нагледно на какво сме способни и уважиха действията, които приложихме за тях като  ние ви благодарим и се надяваме един ден да работим за изискванията ви отново.

Задачата на Преместване БГ като един от най-известните блогове за товаро/разтоварни услуги и транспорт е да привлече по-голямата част от Българите да използват персонал на професионално ниво, който да бди за безопастността по местене на ценности от всякакъв вид. Знаете ние работим ефективно с всеки обект за който ни повикате.

Имаме ли грешки

На ясно сме с максимата, че безгрешни хора няма и ние не правим изключение като може би някога и някъде сме сбъркали. Виртуалното ни присъствие ви дава картбланш да споделяте оценките си чрез коментари за да се оформи едно реално мнение за действията ни. Въпреки всичко ние открито заявяваме, че до сериозни издънки не се е стигало в иначе дългият ни стаж в нишата по опериране с тежки товари и това трябва да се знае.Лошите практики най-вече са свързани с забавяне на клиентски поръчки когато графика ни е претоварен или пък с това, че сме прекалено толерантни към поръчители на услуги, които не спазват задълженията си по подписан договор за приложение на транспортни, опаковъчни или други описани от нас действия.

Да вдигнем летвата още малко

Заради новостите при бригадата Преместване БГ ние поставяме един нов старт за всички хамали, тоест правим така, че всички наши колеги трябва да полагат максимум сили за да вървят редом с големите имена в противен случаи ние ще останем сами войни в една наситена и преизпълнена с трудности задача а именно да ви обслужваме качествено. Живеем в Европа и спазваме законите на старият континент, тези които са направени така щото да осетим нормалните и сигурни предимства на това да си част от цивилизацията. Надяваме се, че и вие споделяте нашето гледище ако е така ще очакваме да ни потърсите.