ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Нямате сили и търсите здрави работници

Вие попаднахте на екипа Преместване БГ най-добрите хамали в България предлагащи над десет вида услуги за потребителите. Ако нямате сили да се справите с преместване на собственост от дома или офиса ние ще се притечем на помощ и повярвайте ще я извършим по най-добрият начин. В думите ни се увериха всички, които поне веднъж избраха хамалски услуги от нас като ние приложихме транспорт, опаковане, осигуряване на склад, опаковки във вид на кашони по избор и много други. Дали обаче вие ще пожелаете да работим за вас не знаем а само любезно можем да ви поканим да видите истинското качество на хамалите в страната.

Естествено, че не искаме да бъдем самохвални или да звучим пресилено но тъй като от години наред сме хамали и прилагаме уменията си всеки ден заставаме зад всяка една написана дума в блога. Бригадата ни за премествания е работила с всякакви видове материали, транспортирали сме мебели, техники, предмети, пиана и рояли, било ни е трудно но сред нас несъществува думата мудно. Въобще вие сте на правилното място ако искате да получите любезно и гарантирано товаро-разтоварно обслужване от специалисти.

Без да се бавим и с най-модерните инструменти и товарни коли вие ще преместите секцията, телевизора, бюрото. Списъка не свършва дотук защото сме приготвили страхотни оферти за по тежките още наричани масови премествания на имущество за фирми и институции. Трудът ни развиваме в цялата страна като чрез нашите камиони и бусове сме там където ни пожелаете. Нямаме много почивки за да бъдем полезни винаги когато ви се наложи.

Въпрос на време е да видим дали ще заложите на сигурното като използвате нашите хамалски услуги но помнете, че вашата инвестиця ще бъде и правилният избор. Приемаме всякакви коментари и въпроси, които можете да правите чрез описаните в сайта Преместване.бг контакти ще се радваме да бъдем полезни за намеренията ви. До скоро виждане и много успехи!