ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Експресни транспортни услуги и редене на багаж

Сега момчета, работата ми е спешна, още за вчера трябваше да се направи, но не знаех, ето защо очаквам да го направим още утре след 5 сутринта.

Работата е доста. Идва реч за местене на близо 1 декар багаж в едно местенце от около 350м2. Складовете, ние управляваме над 8 склада в София и страната. Имаме огромна поръчка от материали, пристигащи от гърци, които за щастие се забавиха повече от ден, за което време се върнах в България и успях да разбера за станалото, сега, след като се понакарах на персонала, каква ли полза има, но ще трябва да действаме много бързо, тъй като стоката идва по обяд. Всичко, което сме складирали в тези 1000м2, това са единични клиенти, които са складирали своите мебели, за дълги периоди от време, ще се наложи да пренаредим така мебелите, за да може да се съберат в по-малкия склад, или каквото е останало от него. Предлагам да започнем от рано, след 5 сутринта, ще осигуря осветление за складовете, за пред тях, както и облекло з ахамалите, охраната е осилена, ще бъда там, за да ви посрещна. С идването си хамалите започваме да маркираме крайния ред на единия склад, след това започваме да местим новия склад, има маси, които могат да са една върху друга, има столове, които да са отгоре, също и чанти с багаж, които можем да сместим там, задължително трябва да маркираме багажа, за да предотвратим бели, смесване на багажи и пр. За наше улеснение ще взема няколко стотин цветови лентички, които да оправят проблема. Хамалите бих искал да са минимум 6, 7 за да могат хем да се сменят, а и да рбаотим на по-широк фронт, да не говорим, че ако се изложим нещо и по обяд все още не сме свършили да можем да поемем камиона от Гърция, да го разтоварим на платформите и да го изпратим човека обратно, а ние ако трябва с друга група до края на деня да приберем всичко обратно в склада, на мястото на извадените мебели и багаж. Разбирам, че всичко това ви се вижда мътно, но поради въпрос з аконфиденциалност не мога да ви кажа какво се кара или какви точно артикули ще носите, как ще действаме точно, тъй като честно казано и аз не знам как ще стане. Днес се прибирам, днес разбрах з апроблема, сега ви пиша, за д аго оправим утре рано сутрин, след няколко часа реално :). Искам професионална услуга, транспорт не ни трябва, тъй като складовете буквално са един до друг, за целта обаче ще ни трябват повече хора, които да ни помагат, за да могат хаамлите да действат сръчно, бързо и ефективно. И в двата случая ще се наложи да се прави всичко на смени и да се изчака транспорт от Гърция, ще ангажирам вас и за тази услуга при всеки един случай, ако закаснее пратката, ще е за следващия ден, ако дойде в рамките на деня до 4 часа, ще се радвам вие да го поемете.
Хамалската услуга налага използването на специализирано облекло, коеот се издава от складовете ми, всеки който не е с такова облекло не може да пипа складови наличности по никакъв начин. Ето защо ще предоставяме лично на всеки от хамалите, които дойдат от вашата фирма наше облекло, за да не създаваме проблеми з аохраната, а и клиенти все пак ще ви гледат, нека всичко премине леко и безпроблемно. Мога да уредя транспорт на хамалите рано сутринта, само трябва да ми се каже от къде ще ги взема.
Благодаря ви.