ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Малко домашна работа

Имам нужда от хамали за изхвърлянето на няколко боклука, помощ с преместването на пералня, печка, хладилник и други лични вещи.

Хамалите искам да дойдат раничко след 8 разбира се, да плануваме изнасяне на няколко неподозирани боклука. Едното е нафтова печка като гардероб – две кюмбета, с електрически котлони и котлони. аз лично не мога и да я подместя – много желязо, много метал има в нея. Блока ми се намира близо до кооперативния пазар, а точно до него има пункт за изкупуване на вторични суровини. Не ни трябва транспорт. Няма къде да спре камионът, а от блока, до вторичните суровини е къде – 300 метра. Печката ще се сваля от третия етаж. Предполагам печицата е близо 100 килограма, има някакви кюнци, аз ще ги взема тях. След като приключим с нея, ще се върнем да вземем 5, 6 кухненски шкафа, чието предназначение е действително в печката с твърдо гориво, но тъй като нямам таква, се хвърлят на контейнерите. Ще изхвърлим и една кушетчица, която се е продънила леко. Кушетката е работа за двама, не е тежка, но е неудобна – обемна…близо 60 килограма. В крайна сметка ще се изразя така: имаме да разчистваме цялата кухня от боклуци. накрая ще изхвърлим и един балатум стар. Така, след като приключим с печката и покъщнината от кухнята се обаждам на хората от магазина, в който поръчах готварската печка, хладилника и пералнята и отиваме долу пред входа да ги чакаме. Ще носим нагоре по стълбите техниката с голямо внимание! Всички те ще бъдат в кашони и опаковани безопасно, но не искам да се чуква никъде, да не говорим за изтърване. Общо взето ще приключим за един ден, предполагам дори до 12 часа, ако започнем от 8. Не ми трябва камион, имам нужда от 3, 4 здрави хамали. Докато носим печката, ще оставим едното моче да мъкне шкафчетата към контейнерите, ако не ще  се хване печката от трима и ще се действа, за  да е по-лесно и да няма повреди по екипажа ;).
Нафтовата печка е с две кюмбета и отляво където е главната горивна пещ – там е доста по-тежичка, затова действително може да се носи от трима. Печката не искам да пристига цяла или неповредена на вторични, може да я хвърляте, влачите, търкаляте, каквото пожелаете, но все пак да не губим части, за да не правим мръсотия, а да издадем всичко в едно.
Очаквам хамалите с приспособленията си, в делничен ден след 8 часа сутринта на адреса, посочен по-долу. Това от което се нуждаем, са някокло чувала за смет, които да ползваме за дребните дъски, хартии, парцали и дребни боклуци, да ми помогнете да изхвърля и тях!