ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Мебели за новата къща

Живея близо 18 години в един апартамент до Завода за Печатни Платки във Варна. Никога не съм се замислял за пушека, оловото, парите и мизерията, която излиза от този завод.

Не че не съм се замислял, не съм имал избор до този момент – един апартамент, младо семейство, тепърва започващо своя работнически живот, малки заплати – сега и дете, бяхме заковани там близо 20 години. Най-после започнахме да насмогваме в кариерата си – и двамата сме доктори, хирург и анастезеолог. Успяхме да теглим два заема, заедно с всички спестявания, помощ от родителите и много труд успяхме да построим семейното си гнездо – къщичка в един от крайните квартали на Варна, много красиво – страхотна гледка, добри комуникации и чиста природа!! Къщата е с 4 стаи, апартамента с 3 😉 – има място за още едно дете :). Така или иначе, искаме някои от мебелите да се преместят в новата къща. Почти е покрита с ламинати, инсталации – всичко е готово, поне долните две стаички. С нашите смени, постоянна заетост и работа – бабата и дядото гледат детето, няма кой да помага. Мога да осигуря единият дядо да Ви отвори апартамента и да покаже кои са мебелите за пренасяне. Аз ще Ви кажа от сега. Един голям двукрилен хладилник, секция холна, гардероб за спалня, спалнята ни е хубава, кушетката в хола, два три хубави радятора, климатика, и 4 черги:). Доста съм обстоятелствен, но за да имат епо-добра представа какво Ви очаква, мисля, че е необходимо да кажа, че апартамента е на 4я етаж. Къщата е на близо 12 километра от завода, апартамента и мизерията!! Надявам се всичко ще е ОК в новата къща – построенна е по прекрасен начин – добра фаца и много природа около нея :).
Хамалите ще имат цял ден да си изберат кога д дойдат – единствено ни уведомете, за д амога да подсигуря баща ми да е там да отваря вратите. Нищо не може да носи, така, че не разчитайте на него – затова и наемам хамали :). Носенето не е много като бройка, но е доста деликатно – както хладилника, гардероба и холната секция + канапе. Всичко се вкарва в къщата в хола. Бабата гледа детето в спалнята – всичко се тика в хола, след каот завършим и останалите стаи ще извикаме двама хамалина, за да помогнат с носенето вътре в къщата. По-спешно ми е да махнем мебелите от апартамента, за д аможем да го дадем под наем възможно най-скоро, да ни помага с вноските по заема.
Това е – надявм се сте добили подробна представа за това, което Ви очаква.
Всичко добро, др Добрев